Geselecteerde filters

Schwalbe Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Schwalbe banden

Voelen uw banden niet meer zo fijn? Zijn ze gesleten? Lek? Ik heb dan een perfecte oplossing voor u! De banden van Schwalbe zijn het beste wat u tegenwoordig kan krijgen tegen een lage prijs! Koop nu snel uw Schwalbe banden op banden.nl

Geschiedenis

Het bedrijf Schwalbe dat opgericht werd in 1922 mag zichzelf met recht de beste noemen onder de bandenfabrikanten of andere bandenverkopers. Geen enkele andere merk heeft zo’n gevarieerde aanbod als Schwalbe en dat kunt u merken aan het grote aanbod van binnen-, buiten-, racefietsen en MTB-banden. De banden die Schwalbe uitbrengt staan bekend voor hun duurzaamheid en perfectie en dat is heel goed te merken bij elk product dat ze uitbrengen, keer op keer. Elke wielersportliefhebber kent de merk Schwalbe en daar is zeker een goede reden voor!

Eerste indruk

De schwalbe banden zijn snel en gemakkelijk te monteren. In normaal, droog weer rijden deze banden haast perfect. Er zijn geen tekortkomingen op het gebied van rolweerstand en grip. De band rijdt vloeiend en biedt voldoende grip aan de bestuurder. Tijdens wat slechtere weersomstandigheden blijkt de goede grip zich ook te laten tonen, want zelfs dan is de grip van de banden optimaal!

Duurzaamheid

De Schwalbe banden zijn na een lange tijd maar licht afgesleten en het slijtage patroon is minimaal te zien. Deze banden zijn dus van hele hoge kwaliteit, waardoor u minder vaak banden hoeft te kopen. Het is aan te raden om de banden minimaal één keer per maand op te pompen en een goede kwaliteit pomp te halen om de banden op de juiste aangerade druk te brengen. Hierdoor is de band nog duurzamer en gaan ze nog langer mee!

Eigen ervaring

Ik heb de banden een half jaar geleden gehaald en het zijn één van de beste banden die ik ooit heb gehaald. Ze rijden soepel, fijn en gemakkelijk op bijna elke type terrein. Minimale moeite voor maximale output! Na een half jaar heb ik gemerkt dat de banden zich nog in top kwaliteit bevonden. Ik ga deze banden zeker nog eens halen en ik raad ze aan voor iedereen! De prijs is heel mager vergeleken met wat je er voor krijgt.

Conclusie

Het bedrijf Schwalbe levert kwaliteit producten. Dat is te merken aan hoelang het bedrijf al haar deuren opent. De banden zijn snel en makkelijk te monteren. Ze reiden optimaal in vrijwel alle weersomstandigheden en heeft altijd grip. De banden reiden soepel, fijn en gaan lang mee. Daardoor is er geen behoefte om vaak nieuwe banden te halen, wat fijn is voor de centjes! De Schwalbe banden zijn mijn persoonlijke favoriet en ik blijf nog zeker heel lang klant en u zal dat ook willen blijven nadat u het heeft geprobeerd.

 

Vergelijk tot 4 producten:

van 506
meer bekijken 20
van 506
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven