Geselecteerde filters

Schwalbe Durano Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Verkoper


Constructie

Schwalbe Durano banden: Lekbestendige banden voor wielrenfietsen

De Schwalbe Durano banden zijn klassiekers onder wielrenners en toerrijders, en erg populair. De Durano banden van Schwalbe onderscheiden zich duidelijk op het gebied van duurzaamheid en lekbestendigheid.

Durano: de perfecte band voor wielrenners?

Heb je te vaak last van lekke banden? Dit is slecht voor je banden en wielen. Daarmee worden je banden vierkant. Het vermindert de grip in de bochten. Het is tijd om nieuwe buitenbanden te kopen. Probeer dan de populaire Schwalbe Durano banden.

Belangrijke eigenschappen van banden voor racefietsen, zijn:

  • Lekbestendigheid
  • Grip
  • Duurzaamheid
  • Rolweerstand

De beste wielrenbanden hebben een perfecte balans tussen deze eigenschappen.

Let op: de perfecte buitenband bestaat dus niet. Een snelle band met een lage rolweerstand zal minder duurzaam zijn, en vice versa. Daarom moet je de band zoeken die het beste past bij jouw fietsgedrag.

Schwalbe Durano banden: duurzame racebanden

De Schwalbe Durano banden blinken uit op duurzaamheid en lekbestendigheid.

Het is een goede trainingsband voor alle omstandigheden. Directe concurrenten van de Schwalbe Durano op basis van eigenschappen, zijn de Vredestein Fortezza All Weather en de Continental Grand Prix 4000S II.

De beste band voor een racefiets is een band die lekbestendig en duurzaam is, met voldoende grip, zonder te veel in te leveren op snelheid. Daar slaagt de Durano band van Schwalbe bijzonder goed in. De Durano band levert iets in op basis van snelheid ten opzichte van zijn concurrent, maar wint op basis van grip (met name op een natte ondergrond), duurzaamheid en lekbestendigheid.

Een echte top band voor wielrenners!

Schwalbe Durano Plus banden

De Durano Plus banden zijn nog duurzamer en lekbestendiger. Deze band beschikt over een extra dikke beschermende laag genaamd SmartGuard. De SmartGuard-technologie maakt de Durano Plus zeer lekbestendig, maar daardoor ook minder snel, zwaarder en dikker. Daarom is de Durano Plus minder geschikt voor toeren en wedstrijden, maar juist uitermate geschikt voor sportieve wielrenners en kilometerrijders.

Schwalbe Durano banden prijs

Zoek je naar een goede Schwalbe Durano aanbieding? Vergelijk verschillende prijzen van verkopers gemakkelijk bij Banden.nl. Zo vind je bij ons de laagste prijs voor Schwalbe Durano banden. Daar kun jij je voordeel uit halen! Zoek de juiste bandenmaat voor jouw wielrenfiets en vind de goedkoopste Schwalbe Durano banden via banden.nl.

Schwalbe Durano kopen

Wil jij Schwalbe Durano kopen voor op jouw wielrenfiets? Bekijk dan snel hier de laagste prijs voor Schwalbe Durano banden. Dit is een perfecte band voor je wielrenfiets door lekbestendigheid, duurzaamheid en snelheid.

Vergelijk tot 4 producten:

van 3
van 3
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven