Geselecteerde filters

Continental Grand Prix 5000 Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

MerkVerkoper

Continental Grand Prix 5000 banden voor racefiets

Continental Grand Prix 5000 banden zijn speciaal voor racefietsen. De Continental Grand Prix 5000 is de opvolger van de Grand Prix 4000SII, de legendarische racefietsband van Continental. Qua prestatie overtreft de Continental Grand Prix 5000 zijn voorganger, met een lagere rolweerstand, betere bescherming tegen lekrijden, hoger comfort en een lager gewicht.

De Continental Grand Prix 5000 technologie

Continental heeft de nieuwste technieken verwerkt in de Grand Prix 5000 racefiets band.

Het BlackChili Compound zorgt voor een zeer goed evenwicht tussen grip en rolweerstand. De ontwerpers hebben op de tekentafel deze BlackChili Compound-technologie geperfectioneerd. En met succes! Continental heeft de schouders op het loopvlak opgeruwd met de Lazer Grip-technologie. Dit geeft een optimale grip in bochten. Daarmee scoort de Grand Prix 5000 beter dan zijn voorganger op duurzaamheid, slijtvastheid en rolweerstand.

De Lazer Grip-technologie geeft ook een verbeterde aerodynamica doordat het laserprofiel de luchtstroom verbetert. De randen van de Grand Prix 5000 banden van Continental zijn met een laser bewerkt. Dit zorgt ervoor dat het profiel zich optimaal kan vastgrijpen in het wegdek. En zoals je begrijpt zorgt dit voor een verbeterde grip, met name in de bocht, bij hoge snelheden en bij een nat wegdek.

Stijver karkas met de nieuwe 330tpi, een 3-laagse constructie.

Active comfort, voor een hoger rijcomfort. Dit komt door de schokabsorberende werking waardoor vibraties uit het wegdek worden gedempt. Het mooie van deze technologie is dat dit de rolweerstand niet beïnvloedt. Je hebt dus optimale rolweerstand met een optimaal comfort. Dit zorgt bovendien voor een verbeterde rij-ervaring en dat je langer in een aerodynamische houding kan blijven zitten op de fiets.

Update van de Vectran anti-punctuurstrip van Continental. Dit biedt een betere bescherming tegen lekrijden De beschermlaag onder het loopvlak is een strip die voorkomt dat glas, takjes, steentjes of andere scherpe objecten door de buitenband kunnen komen en de binnenband kunnen lekprikken. Deze geüpdatet technologie van de Grand Prix 5000 Continental vermindert het lekrijden tot wel 20 procent, vergeleken met zijn voorganger. Dit betekent ook dat de Continental GP 5000 duurzamer is.

En om je verder te overtuigen: De Continental Grand Prix 5000 fietsband is de winnaar van de Design & Innovation Award 2019.

Met de Grand Prix 5000 van Continental is er dus een nieuwe koploper in de racefietsbanden.

Continental banden Grand Prix 5000: voordelen & nadelen

Voordelen:

  • Lagere rolweerstand door de vernieuwde BlackChili Compound-technologie
  • Betere stabiliteit bij hogere snelheden door het soepele 330tpi-karkas
  • Optimale grip door het laserprofiel op de band
  • Verbeterde bescherming tegen lekrijden door de Vectran anti-punctuurstrip onder het loopvlak van de band
  • Schokabsoberend en meer comfort door de Active Comfort-laag.

Nadelen:

  • Maar: Om de band op de velg te krijgen heb je een bandenlichter nodig.

Continental Grand Prix 5000 prijs

De prijs van de Continental Grand Prix 5000 varieert op basis van de maat die je nodig hebt. Deze vernieuwde band met geoptimaliseerde technologieën is verkrijgbaar vanaf €38,99.

Continental Grand Prix 5000 kopen

Bij Banden.nlvind je de goedkoopste Continental Grand Prix 5000 banden. Hou onze website ook in de gaten voor regelmatige Continental Grand Prix 5000.

  • Deze raceband is beschikbaar in de maten:
  • Het gewicht van de Grand Prix 5000 band is 215 gram (25mm breedte). Dat is 10 gram lichter dan de voorloper Grand Prix 4000SII
  • 330tpi, 3-laags

Vergelijk tot 4 producten:

van 6
van 6
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven