Geselecteerde filters

Maxxis Ikon Banden

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Verkoper

Maxxis Ikon banden: Populaire band onder mountainbikers

De Maxxis Ikon banden zijn perfect voor mountainbikes. Ze leveren zeer goede prestaties, zijn snel en hebben een goede grip op de weg. En dat zijn belangrijke eigenschappen van een mountainbike band.

De Maxxis Ikon mountainbike banden zijn perfect in de sneeuw, zandwegen en op off-road paden. Deze band kan alle ondergronden aan. Zoek jij een all-round mountainbike band? Dan zijn de Ikon banden van Maxxis een hele goede keus.

De kwaliteiten van Maxxis Ikon banden

De Maxxis Ikon banden zijn zeer populair onder mountainbikers, maar ook onder recreatieve en professionele fietsers. Dit komt doordat de Ikon band zeer goed presteert op het vlak van snelheid, grip en duurzaamheid.

Het rubber van de band is niet zacht, en daarom erg duurzaam. Zelfs na meer dan 500 kilometer zal je vrijwel geen slijtage aan de band zien. Het karkas van de band is vrij vervormbaar. De band heeft veel kleine, middelhoge noppen. Deze eigenschappen zorgen voor de goede grip.

De snelheid en grip zijn geen kwaliteiten waar de Maxxis Ikon bijzonder in uitblinkt ten opzichte van andere banden. De band blinkt juist uit in duurzaamheid, minimale rolweerstand en stevige kwaliteit. Deze band gaat lang mee.

Let op: bij kleverige modder kan de band zich snel vullen met modder. De modder wordt dan namelijk niet goed afgevoerd. De band levert betere prestaties bij vloeibare modder.

Je kunt de Ikon banden gebruiken om tubeless of met een binnenband te rijden.

Maar de band ziet er ook mooi uit. De Maxxis Ikon Skinwall is ook een band uit de Maxxis Ikon-serie, met een unieke look.

Andere mountainbike banden uit de Maxxis Ikon-serie

De banden uit de Maxxis Ikon-serie zijn betrouwbaar en leveren goede prestaties in alle omstandigheden. Banden.nl heeft de volgende modellen voor de beste prijzen:

Maxxis Ikon banden prijs

Zoek je naar de beste Maxxis Ikon aanbieding? Vergelijk bij Banden.nl gemakkelijk de verschillende prijzen van verschillende verkopers. Zo vind je bij ons altijd de laagste prijs voor Maxxis Ikon banden. En daar profiteer jij weer van! Zoek de juiste bandenmaat voor jouw fiets en vind de goedkoopste aanbieder van Maxxis Ikon banden.

Maxxis Ikon kopen

Wil jij Maxxis Ikon kopen voor onder jouw fiets of mountainbike? Bekijk dan snel hier de laagste prijs voor Maxxis Ikon banden. Dit is een perfecte band voor je mountainbike door de goede prestaties, grip en snelheid.

Vergelijk tot 4 producten:

van 10
van 10
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven