Geselecteerde filters

Goodyear EfficientGrip Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Prijscategorie

Goede Goodyear efficient grip banden kopen?

Natuurlijk kun je die het goedkoopste hier bij banden.nl kopen. Bij ons is de kwaliteit en prijs gegarandeerd de beste!

De Goodyear efficient grip banden zijn erg goede zomerbanden. De ANWB heeft deze banden getest en deze scoorde toen als beste op een natte wegdek. De Goodyear efficient grip banden maken ook gebruik van de nieuwste technologieën. Dit verzekert dat de band van hoge kwaliteit is. Deze autobanden krijgen een score van A voor performance op een natte weg. De Goodyear efficient grip heeft vergeleken met een willekeurig zomerband heeft een korter remweg. Dit is mogelijk dankzij de Active Braking Technology. Deze technologie zorgt voor een goede contact tussen de autoband en de weg. Bij een natte wegdek kan dit wel tot er met 2 meter schelen. Dus het is wel goed te zeggen dat de Goodyear efficient grip band een hele veilige en betrouwbaar band is. Vooral op natte wegens is dit een van de betere zomerband die je kunt krijgen.

De voordelen van de Goodyear banden

Met deze autobanden kan je brandstof besparen en de milieu een hand helpen. Vanwege de FuelSaving technology. Vanwege een lichte structuur met de speciale rubber heeft de band minder nodig om te blijven rollen. Dit zorgt voor lagere brandstofkosten en minder CO2 uitstoot. Vanwege toonaangevende innovaties zijn de Goodyear banden altijd voorzien van de nieuwste bandtechnologieën die zorgen voor de behoefden van de bestuurders van vandaag. Goodyear zet de bestuurder centraal bij de beslissingen en innovaties van het bedrijf.

De Goodyear efficient grip banden slijten minder hard dan andere banden en dat betekent dat je meer kilometers kunt maken. Dit scheelt weer geld omdat je minder vaak je banden hoeft te verwisselen. Ook heeft de band een geluid verlagend ontwerp waardoor je ritten meer comfortabel zijn door een stillere rit.

Zoekt u nog goede Goodyear efficient grip banden met prijzen die competitief zijn? Bekijk dan de topmerken op banden.nl en wie weet rij je morgen met een stel nieuwe Goodyear efficient grip banden op de weg.

Informatie over de Goodyear efficientgrip performance

De nieuwe band van Goodyear is de Goodyear efficientgrip performance en dit is een geweldige band voor in de zomer. De ANWB heeft deze band ook getest bij hun autobandentest en deze scoorde toen als beste zomerband voor een natte weg. De Goodyear efficientgrip performance gebruikt ook de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de band zeer betrouwbaar is.

Prestaties Goodyear efficientgrip performance

De Goodyear efficientgrip performance heft de score A gekregen voor het presteren op een natte weg. In vergelijking met normale zomerbanden heeft deze ook een kortere remweg vanwege de ActiveBraking Technology. Deze technologie zorgt voor betere contact van de Goodyear efficientgrip performance en de weg. Dit verschil met andere banden kan tot er met twee meter op lopen op natte wegens. De Goodyear efficientgrip performance is dus een sterke band die door Goodyear is ontwikkeld.

Aanbevolen of niet?

De Goodyear efficientgrip performance is aan te bevelen voor bestuurders die een goede allround band willen hebben voor de zomer. Dit is een high performance band die een goede grip op de weg garandeert. Vanwege de korte remweg is dit ook een veilige keuze op droge en natte wegens. Geluid dat geproduceerd wordt is lager dan 70 decibel wat betekent dat het een stille aangename bad is die voor veel comfort zorgt. Het profiel van de band bestaat uit 3 diepe en brede groeven. Deze bevatten kleine groeven die dwarsliggen voor een asymmetrische structuur. Met deze design kan de band water goed afvoeren wat zorgt voor een betere prestatie. De band presteert hierdoor goed bij droog weer en bij nat weer. Het profiel dat op de banden zit slijt langzaam waardoor deze band voor een lange tijd mee zal gaan.

Dus ben je overtuigd van de voordelen van de Goodyear efficientgrip performance? Haal deze dan snel op banden.nl!

Vergelijk tot 4 producten:

van 52
meer bekijken 20
van 52
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven