Geselecteerde filters

Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling


tot

Verkoper

Zet je schrap voor de Goodyear UltraGrip Performance Gen 1

Goodyear UltraGrip Performance Gen 1 banden zijn een volledig nieuwe editie, gemaakt voor auto's uit de middenklasse tot hogere klassen. In de eerste plaats levert hij nog betere prestaties dan zijn voorganger, vooral in de zwaarste winterse omstandigheden, op natte, besneeuwde en modderige oppervlakken. Deze band levert ook op droge wegen sterke prestaties.

De UltraGrip Performance Gen 1 van Goodyear heeft diepe groeven in de omtrek - dit zorgt voor een effectief drainagemechanisme om de band vrij te maken van risico's op aquaplaning. Hierdoor kan je genieten van volledige bescherming tegen uitglijden bij regen, sneeuw of met resterend smeltwater op de weg. Bovendien is de band gemaakt met een groener rubbermengsel, zodat de band minder belastend is voor het milieu.

Koop Goodyear UltraGrip Performance Gen 1 en je koopt een band met een lichte structuur, wat betekent dat de band een lagere rolweerstand heeft en daardoor minder brandstof verbruikt. Extra insnijdingen in het profiel zorgen voor een zeer goede grip en een korte remweg op besneeuwde en ijzige wegen.

Hydrodynamische profielgroeven garanderen een betere weerstand tegen uitglijden op water en smeltwater - ze worden op de massieve ribben van de band geplaatst. Dit ribelement is ontworpen om een stabiele handling te garanderen, wat niet alleen de veiligheid maar ook het comfort van de reis beïnvloedt. Ultieme grip en veiligheid als ideal combinatie!

Goodyear UltraGrip Performance Gen 1 kopen betekent dat je profiteert van een slijtage-indicator in de vorm van een sneeuwvlok, wat betekent dat de bestuurder duidelijk kan zien wanneer de band een aanzienlijk deel van zijn prestaties heeft verloren en moet worden vervangen.

Vind nu de beste Goodyear UltraGrip Performance Gen 1 prijs

Goodyear is een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Het Amerikaanse bedrijf is al meer dan 100 jaar actief. Als je op zoek bent naar de goedkoopste Goodyear UltraGrip Performance Gen 1 banden, vind je die makkelijk via onze website. Geef je informatie in en klaar is kees! Het Goodyear-bandenlogo behoort tot de hoogste kwaliteitsproducten, wat niet wilt zeggen dat de Goodyear UltraGrip Performance Gen 1 banden prijs enorm hoog ligt. 

Vergelijk tot 4 producten:

van 129
meer bekijken 20
van 129
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven