Geselecteerde filters

Continental WinterContact TS 860 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Continental WinterContact TS 860 banden

Met de Wintercontact TS 850 had Continental een echte prijswinnaar in handen. De band kwam in de vele onafhankelijke Europese winterbandentests al meerdere malen als testwinnaar uit de bus. Continental rustte gelukkig niet op haar lauweren en verdere productontwikkeling heeft tot de Wintercontact TS 860 geleid. Op alle fronten een verbetering op de voorganger.

Nog kortere remweg

Inderdaad, de WinterContact TS 860 is in alle opzichten het logische vervolg op de TS 850. Alle sterke punten zijn behouden en op fronten waar er nog ruimte was voor verbetering is er vooruitgang geboekt. De technici van Continental hebben flink zitten schaven en de TS 860 is een winterband die optimaal presteert onder allerlei winterse omstandigheden, dus niet per definitie alleen op sneeuw en ijs. De remweg op gladde wegen is verkort en dat is een prettige gedachte voor de veiligheidsbewuste automobilist.

Geavanceerd rubber

Aan de basis van deze kortere remweg staat “CoolChili”, een speciaal ontwikkelde compound. Een hoog gehalte aan silica vergroot de dempende eigenschappen van het rubber, met als logisch gevolg een sterk gereduceerde remafstand. Een zeker mate van flexibiliteit is belangrijk in een winterband omdat het rubber vaak aan lage temperaturen wordt blootgesteld. Hoogwaardige harsen zorgen voor deze broodnodige flexibiliteit, ook als het koud is. Veiligheid gegarandeerd dus, ook tijdens barre condities.

Deze winterband is geschikt voor compacte en middenklasse auto’s en is verkrijgbaar in velgmaat 14 tot en met 17 inch. Hou wel rekening met de maximumsnelheid van uw voortuig. Vraag bij twijfel na bij een expert.

Vergelijk tot 4 producten:

van 73
meer bekijken 20
van 73
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven