Geselecteerde filters

Continental EcoContact 6 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


EU labeling


tot

Verkoper

Continental EcoContact 6 banden

De Continental EcoContact 6 zomerband is een high-end zomerband met aanzienlijke verbeteringen wat betreft rolweerstand, stuurprecisie, levensduur en remafstand. De EcoContact 6 heeft een rolweerstand die 15 procent lager is dan zijn voorganger Continental EcoContact 5, maar ook een kortere remafstand op een droog en nat wegdek en een betere wegligging. En daarnaast kun je verwachten dat je met de EcoContact 6 banden zo’n 20% meer kilometers kunt afleggen. Een hele winst dus!

Verbeterde prestaties van de Continental EcoContact 6

Continental levert altijd nieuwe innovaties die zorgen voor zeer goede rijprestaties en rij-eigenschappen. Zo ook de EcoContact 6 van Continental.

De verbeterde eigenschappen van de EcoContact 6 van Continental zijn:

  • Geoptimaliseerde grip en betere wegligging op nat wegdek
  • Langere levensduur door de GreenChili 2.0 rubbermengsel in de band
  • Betere controle, korte remafstand op nat wegdek, betere grip
  • Speciaal ontworpen voor middenklassers en hoge-middenklassers

Het silica compound is voor deze zomerband opnieuw ontworpen voor een betere verdeling van de componenten. Dit zorgt voor minder rubberverlies tijdens het rijden en een lagere rolweerstand. En dat zorgt weer voor brandstofbesparing.

Het speciaal ontworpen profiel van de Continental EcoContact 6 zorgt bovendien voor ultieme en uitstekende prestaties op zowel nat als droog wegdek, maar ook voor een betere veiligheid op de weg. Het profiel met asymmetrische rib- en lamelgeometrie zorgt ervoor dat er altijd contact is met het wegdek.

De EcoContact 6 is een goede zomerband voor zuinige prestaties en met een lange levensduur. Zeker een band voor de zuinige en economische autorijder.

Continental EcoContact 6 prijs

De goedkoopste Continental EcoContact 6 banden vind je zeker bij Banden.nl. Hier hebben we regelmatig een Continental EcoContact 6 aanbieding. Hou daarom nauwkeurig onze prijzen in de gaten en profiteer van de laagste prijs.

Bij Continental kun je rekenen op topprestaties voor een betaalbare prijs. Continental presteert het steeds weer om alle innovatie en nieuwe technologieën in hun nieuwe banden te verwerken, terwijl de prijs overeenkomstig is met een band in het middensegment. Je krijgt dus veel waar voor een betaalbare prijs. Ga met Continental voor een degelijke band met een betaalbare prijs.

Continental EcoContact 6 kopen

Wil jij Continental banden EcoContact 6 kopen voor onder jouw auto? Bekijk dan snel hier onze lage prijs van Continental EcoContact 6 banden en koop vandaag je eigen banden voor optimale prestaties tijdens de komende zomerperiode.

Vergelijk tot 4 producten:

van 167
meer bekijken 20
van 167
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven