Geselecteerde filters

Mitas E 07 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Verkoper


Toon alles

Mitas E-07 banden: 50/50 offroad & onroad motorband

Mitas E-07 banden zijn uitstekende 50/50 motorbanden voor goede offroad en onroad prestaties. Wilt u een enduro/trail motorband die voldoende grip geeft op verschillende ondergronden? Bij Banden.nl vindt u de beste Mitas E-07 prijs.

Kenmerken Mitas E-07

Mitas E-07 banden hebben een chevron patroon, met uitstekende schouders. Hierdoor heeft deze band voldoende grip op verschillende ondergronden, met name op gravel en stenige ondergronden. E-07 Mitas banden behouden een goede grip en slippen dus niet snel weg.

Mitas E-07 heeft een profiel op de schouders van de band, wat extra comfort geeft. Ook in bochten behoudt deze band contact met het wegoppervlak door deze schoudernoppen op de band. Dit is een zeer stabiele motorband.

Ook op zandige en modderige wegen behouden Mitas E-07 banden een goede grip, ondanks dat het profiel niet speciaal is ontworpen voor op natte en modderige ondergronden. Hiermee verrast de Mitas E-07 ons dus. Het profiel blijft redelijk goed schoon en raakt niet verstopt door aanklevend modder. U mag dus verwachten dat deze band goed presteert op modderige ondergronden.

De Mitas E-07 is een veelzijdige motorband, en doet het daarom ook uitstekend op droog zand en andere ondergronden. Mitas E-07 banden behouden voldoende grip bij hoge snelheden.

Mitas E-07 kopen

Wilt u Mitas E-07 kopen? Dan bent u bij Banden.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het uitzoekwerk alvast voor u gedaan. Dat is makkelijk! Zoek simpelweg naar de juiste bandenmaat voor uw motor en wij geven u een handig overzicht van de prijzen en reviews van verschillende verkopers.

Kies uw vertrouwde bandenverkoper of ga voor de beste Mitas E-07 prijs.

Mitas E-07 prijs

Bij Banden.nl ziet u dus ook direct de laagste Mitas E-07 prijs. Koop uw nieuwe Mitas E-07 banden bij Banden.nl en u heeft de goedkoopste Mitas E-07. Dat is dus zeer gemakkelijk en snel geregeld. En dan weet u dat u altijd de juiste Mitas E-07 prijs betaalt en nooit te veel betaalt voor uw nieuwe Mitas E-07 banden.

Zoek de juiste Mitas E-07 bandenmaat, selecteer de bandenverkoper van uw voorkeur of de laagste Mitas E-07 prijs en reken direct af. Makkelijker kan bijna niet.

Vergelijk tot 4 producten:

van 15
van 15
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven