Geselecteerde filters

Metzeler Tourance Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Verkoper


Toon alles

Metzeler Tourance banden: Perfecte motorbanden voor lange afstanden

Metzeler Tourance banden zijn veelzijdige motorbanden die speciaal zijn ontwikkeld voor krachtige enduro motoren. Tourance Metzeler banden zijn slijtvaste banden met een goede tractie die zeer stabiel zijn in bochten, zowel op de weg als op lichte offroad paden.

Deze eigenschappen maakt de Metzeler Tourance perfect voor lange afstanden, waarin u het rijden over de weg afwisselt met offroad motorrijden. Plant u een lange motortocht? Koop Metzeler Tourance banden.

Kenmerken Metzeler Tourance

Wat kunt u verwachten van Metzeler Tourance banden?

  • Goede rechtuit-stabiliteit bij hoge snelheden door de structuur van het karkas. Dit maakt de band ook stabiel in bochten.
  • Zeer geschikt voor lange afstanden.
  • Goede slijtweerstand, voor een lange levensduur.
  • Optimaal rijgedrag, voor meer comfort.
  • Optimale tractie door een speciale rubbersamenstelling. Door deze tractie presteert de Metzeler Tourance ook goed op offroad paden en oneffen ondergronden.
  • Optimale grip.
  • Laag geluidsniveau door goede rolweerstand. De optimale rolweerstand zorgt ook voor een lager brandstofgebruik.
  • Goede wendbaarheid, in allerlei weersomstandigheden. Dit is vooral fijn bij lange afstanden.
  • Goede remprestaties door optimale loopvlakblokken op het loopvlak.

Metzeler Tourance kopen

Plant u een lange motortocht waarbij verharde wegen worden afgewisseld met offroad stukken? Overweeg dan zeker de Metzeler Tourance te kopen.

Zoek in de zoekfunctie van Banden.nl naar de juiste bandenmaat van uw motor en u ziet direct de beschikbare Metzeler Tourance banden bij verschillende aanbieders, maar ook een overzicht van de Metzeler Tourance prijs bij deze aanbieders. Zo kunt u gemakkelijk de beste keuze maken.

Koop Metzeler Tourance daarom bij Banden.nl!

Metzeler Tourance prijs

Uit het overzicht van de Metzeler Tourance prijs kunt u direct zien wat de beste Metzeler Tourance banden prijs is. Zo kiest u gemakkelijk de goedkoopste Metzeler Tourance en betaalt u nooit teveel voor uw Tourance Metzeler.

Wij hebben dit uitzoekwerk dus alvast voor u gedaan, zodat u bij Banden.nl altijd profiteert van de beste Metzeler Tourance prijs.

Vergelijk tot 4 producten:

van 25
meer bekijken 5
van 25
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven