Geselecteerde filters

Bridgestone Weather Control A005 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Het neusje van de zalm: de Bridgestone Weather Control A005

Overweeg je Bridgestone Weather Control A005 te kopen? Dit keer besloot Bridgestone om de bestuurders een nieuw bandenmodel voor personenauto's voor te stellen met als doel het combineren van uitstekende parameters en het veiligheidscomfort bij het gebruik van banden die het hele jaar door een alternatief vormen voor seizoensgebonden modellen. Hun populariteit neemt toe, vooral in een gematigd klimaat met kleine temperatuurschommelingen (milde winters).

Hoe zorgt dit model ervoor dat je het hele jaar door onder alle omstandigheden veilig en comfortabel kan rijden? Bridgestone Weather Control A005 banden die volgens het EU-label de hoogste waardering voor grip op nat wegdek krijgen - klasse A. De prestaties van het model zijn bevestigd door onafhankelijke organisaties (TUV). Richtinggebonden profiel - de veiligheidsgarantie Het directionele snijpatroon op de band is een bewezen oplossing voor het rijden op besneeuwde en natte wegen. De profielblokken bevatten veel elementen, die verantwoordelijk zijn voor een uitstekende tractie en een kortere remweg op nat wegdek. Daardoor wordt de Bridgestone Weather Control A005 banden prijs natuurlijk de moeite waard: innovatie en efficiëntie worden zo echt wel de moeite!

Bridgestone maakt lange tijd gebruik van zeer innovatieve methoden in hun bandenproductieproces, een daarvan is een nieuwe manier om componenten te mengen die een duurzaam rubbermengsel vormen. Het hoge silicagehalte van de Nano Pro-TechTM -technologie maakt de band niet alleen beter bestand tegen slijtage, maar vervormt ook niet onder invloed van extreme temperaturen. De Weather Control 1005 van Bridgestone heeft het 3PMSF-symbool, dat een wereldwijd symbool is dat de echte eigenschappen van het model voor het rijden in de winter bevestigt. Banden met dit merkteken zijn aangepast aan de veeleisende weersomstandigheden en verliezen hun parameters niet bij temperaturen onder nul.

Op zoek naar de meest voordelige Bridgestone Weather Control A005 prijs ?

Het 3PMSF-keurmerk, dat door de autoriteiten van de Europese Unie is gestandaardiseerd en gecontroleerd, garandeert dat het product voldoet aan de eisen van strenge tests en geschikt is voor moeilijke weersomstandigheden. Zelfs de goedkoopste Bridgestone Weather Control A005 die er op de markt te vinden zijn, voldoen aan de strengste eisen op de markt.

Uiteraard kunnen we nog lang doorgaan met het opsommen van de voordelen, maar wat is een beter bewijs van de kunde dan je eigen ervaring? Koop Bridgestone Weather Control A005 banden en verbaas je over het rijcomfort, de souplesse en de efficiëntie van deze parels!

Vergelijk tot 4 producten:

van 72
meer bekijken 20
van 72
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven