Geselecteerde filters

Goodride SW608 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Prijscategorie

Betrouwbaarheid aan budgetprijzen – de Goodride SW608 heeft het voor elkaar

Goodride SW608 kopen is de uitgelezen keuze indien je op zoek bent naar een winterband die bestemd voor personenauto's en die tegelijkertijd tot de budgetklasse behoren. De Goodride SW608 banden prijs is niet de enige reden waarom deze band zo aanlokkelijk oogt. Betrouwbaarheid, goede prestaties op elk type ondergrond en een gunstige prijs zijn de belangrijkste voordelen van deze band.

Dit model zorgt voor een goede rijstabiliteit en snelle communicatie op de bandenlijn. De auto blijft grip houden bij het nemen van bochten en het uitvoeren van plotselinge manoeuvres zoals noodremming. De Goodride SW608 banden worden geproduceerd met een hoogwaardige rubbersamenstelling, die wordt gekenmerkt door slagvastheid en flexibiliteit.

Nog niet overtuigd? Dan loont het zeker de moeite om te weten dat de gelijkmatige drukverdeling over het gehele oppervlak van de band het gelijkmatige en langzame gebruik van het loopvlak beïnvloedt. Bovendien vermindert de lage rolweerstand het brandstofverbruik. Dit alles is te danken aan de flexibiliteit van de genoemde rubbermengsels.

Het is ook vermeldenswaard dat deze banden worden gekenmerkt door zeer goede parameters op een natte en besneeuwde weg, die in dergelijke omstandigheden voor tractie en stabiliteit zorgen. Dit is te danken aan het moderne directionele profiel. De SW608 van Goodride is ideaal voor alle bestuurders die niet alleen veiligheid verwachten in zware winterse omstandigheden, maar ook comfort. Kopen, die handel!

Hoe spot je een goede Goodride SW608 prijs ?

Koop Goodride SW608 banden op het juiste moment en je slaat betaalbare banden op de kop aan een prikje. Online verkopers bieden deze banden vaak aan met een korting of je vindt ze gewoon in promotie. Bij ons vind je de goedkoopste Goodride SW608 banden zonder dat het je moeite kost. Gebruik onze bandencalculator en geef simpelweg de informatie in en wij doen de rest.

Goodride maakt deel uit van een Aziatisch concern dat werd opgericht in 1958 en sindsdien honderden miljoenen banden verkoopt over gans de wereld. Goodride biedt budgetbanden aan voor allerlei voertuigen: fietsen, personenwagens, trucks, landbouwvoertuigen en zoveel meer. Een typische all-rounder aan een betaalbare prijs, zonder opoffering van comfort. 

Vergelijk tot 4 producten:

van 56
meer bekijken 20
van 56
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven