Geselecteerde filters

Uniroyal RainSport 3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Prijscategorie

Goede Uniroyal rainsport 3 banden kopen? Natuurlijk kun je die het goedkoopste hier bij banden.nl kopen. Bij ons is de kwaliteit en prijs gegarandeerd de beste!

Als je een nieuwe autoband zoekt van Uniroyal die een Design Award heeft gewonnen dan bent u bij de Uniroyal Rainsport 3 aan het juiste adres. De Uniroyal rainsport 3 heeft de Design Award van 2014 gewonnen. Deze nieuwe autoband heeft de nieuwe Shark Skin Technology. Dit betekent dat water door de gehaaide structuur zonder turbulentie wordt afgevoerd. Dit verkort de totale remweg en verhoogd daarmee je veiligheid. De Uniroyal rainsport 3 heeft in EU het label A gekregen. Dit is het allerhoogste dat een autoband kan krijgen. Vanwege zijn flexibele schouderblokken en grip hebben de Uniroyal rainsport 3 banden een geweldige contact met de weg.

Vergelijking met de Uniroyal rainsport 2

De Uniroyal rainsport 2 kwam zo 10 jaar eerder uit dan de Uniroyal rainsport 3 banden. Verschillen met het vorige model zijn onder andere een verminderde rolweerstand, een betere besturing op nat wegdek, verminderde risico van aquaplanning, een verbeterde remweg op nat wegdek, beter besturen op droog wegdek, een lager geluidsniveau en langzamer slijtage.

Type band Uniroyal rainsport 3

Deze band is een allround zomerband dat geschikt is voor alle auto’s. Het is anders dan de concurrenten vanwege zijn excellente prestatie bij nat weer. De Uniroyal rainsport 3 heeft een geweldig waterafvoer zoals eerder genoemd door de Shark Skin Technology. De V vormige profiel zorgt dat deze band ontzettend veel grip heeft op de weg en zorgt dat je snel kunt remmen op droog en op nat wegdek. Deze band heeft ook nog eens velgrandbescherming waardoor de autoband veilig is voor stoten en botsingen tegen stoepranden en paaltjes. Deze band is dus een echte aanrader voor degene die een goede band zoeken die onder verschillende weersomstandigheden goed waar is voor zijn geld.

Zoekt u nog goede Uniroyal rainsport 3 banden met prijzen die competitief zijn? Bekijk dan de topmerken op banden.nl en wie weet rij je morgen met een stel nieuwe Uniroyal rainsport 3 banden op de weg.

Vergelijk tot 4 producten:

van 9
van 9
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven