Geselecteerde filters

Uniroyal MS PLUS 77 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Het nieuwe paradepaardje van Uniroyal: de Uniroyal MS Plus 77

De MS Plus 77 van Uniroyal is een goede keuze voor de winter. Het is geschikt voor elk type voertuig dat op besneeuwde en ijzige wegen rijdt. Uniroyal staat bekend om zijn uitstekende regenbanden en dat is geen uitzondering.

Het speciale profielontwerp van de Uniroyal MS Plus 77 banden zorgt voor een veilige en comfortabele rit in moeilijke omstandigheden. Deze middenklasse band biedt een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De goedkoopste Uniroyal MS Plus 77 banden vind je uiteraard bij ons.

De speciale rubbersamenstelling is verrijkt met silica en is speciaal ontwikkeld voor natte, besneeuwde en ijzige winterse omstandigheden. De rubbersamenstelling ondersteunt de stijve schouderblokken die de zijdelingse stabiliteit in bochten helpen behouden. Hierdoor wordt de hechting van de auto verbeterd en wordt het rijden aangenamer.

De veiligheid op nat wegdek wordt verbeterd door het grotere contactoppervlak met de grond. De brede open groeven in het midden en de schouders zorgen voor een snelle waterzuivering en een betere bescherming tegen aquaplaning.

Koop Uniroyal MS Plus 77 banden en je koopt een model dat is uitgerust met een groot aantal dunne groeven met kleine bumpers. Deze houdt de spouw open, zodat er meer water door kan stromen. Dit betekent op zijn beurt dat er meer water van het wegdek wordt verwijderd en dat de tractie- en remprestaties worden verbeterd. De wendbaarheid van de auto en het rijcomfort, zelfs tijdens een dynamische rit, worden veel efficiënter.

Kom alles te weten over de Uniroyal MS Plus 77 prijs

De Uniroyal MS Plus 77 banden hun prijs biedt je echt waar voor je geld. Sinds 1979 is de eigenaar van het merk uitgegroeid tot de Duitse groep Continental. Na de fusie heeft Uniroyal ook de productie van off-road banden uitgeprobeerd. In 1992 lanceerden ze de eerste band met een directioneel loopvlakpatroon dat goed werkte in natte omstandigheden. Meer dan de moeite waard om in te investeren – koop de Uniroyal MS Plus 77 vooraleer ze uitverkocht raken en je er geen hebt kunnen bemachtigen!

De band maakte het mogelijk om water gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het risico op aquaplaning werd verminderd. In latere jaren had Uniroyal veel nieuwe projecten die niet alleen populair waren bij bestuurders, maar ook succesvol waren in professionele bandentests. Uniroyal MS Plus 77 kopen is dus niet alleen een soliede keuze, heel wat chauffeurs deden je het al voor! 

Vergelijk tot 4 producten:

van 90
meer bekijken 20
van 90
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven