Geselecteerde filters

Dunlop Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Dunlop winterbanden

De winterbanden van Dunlop bieden uw auto optimale veiligheid aan. De banden hebben een lange levensduur omdat ze zo stevig zijn gemaakt. De groeve in de banden zorgen er voor dat de banden heel veel grip hebben. Verder rijden ze ook heel comfortabel en soepel. Hierdoor wordt de brandstofeconomie verbeterd en wordt de CO2 uitstoot verminderd. Hierdoor is het beter voor het milieu en de gezondheid van de mensen. De banden van Dunlop zijn nog niet heel bekend, maar hun kwaliteit is wel heel hoog. De prijs waarvoor ze hun banden verkopen is ook heel redelijk.

Het merk Dunlop

Dunlop bestaat al meer dan 125 jaar en ze zijn heel erg gedreven naar een betere band. Ze streven naar prestaties en innovatie. In 1888 werd de 1e luchtband uitgevonden door John Boyd Dunlop. In 1962 ontdekt Dunlop aquaplanning, wat er voor een doorbraak zorgt die banden in staat stelt op bij hoge snelheden op een nat wegdek de grip te bewaren. In 1972 introduceert Dunlop de RunOnFlat-technologie, wat er voor zorgt dat een auto door kan blijven rijden als een auto een klapband heeft gehad. In 2014 ontwikkelt Dunlop de Noise Shield-technologie, die geluid in een auto tot 50% kan reduceren.

Winterbanden Dunlop

De winterbanden, zoals ook al in de naam vermeld wordt, werken het beste in de winter. De banden hebben een goede grip, waardoor het goed werkt tijdens de slechtere weersomstandigheden die zich voordoen in de winter. De banden zijn dus perfect tijdens koude dagen, regen en sneeuw.

Vergelijk tot 4 producten:

van 213
meer bekijken 20
van 213
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven