Geselecteerde filters

175 65 R14 Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Winterbanden in 175 65 r14 formaat kopen? Lees dit eerst

Ben je de eigenaar van een compacte auto dan wil je waarschijnlijk deze winter op winterbanden rijden. Het rijden op 175 65 14 winterbanden is veiliger en geeft vertrouwen. Feit is, als alle Nederlanders in de wintermaanden op winterbanden zou rijden dan neemt niet alleen het aantal ongelukken af, maar ook de filedruk.

De automobilist wil winterbanden

De populariteit van winterbanden heeft een grote vlucht genomen en het zou zomaar kunnen dat ze ooit verplicht gesteld gaan worden. Duitsland is al vergevorderd met dergelijke plannen, je bent daar in overtreding als je je op de wegen begeeft met zomerbanden als het (potentieel) glad is.

Meer keus, meer keuzestress

Een en ander houdt ook in dat de bandenproducten steeds meer aandacht hebben gekregen voor winterbanden. Zeker voor winterbanden in 175 65 14 formaat is er voldoende keuze. Een kleine rondgang op het Internet wijst uit dat er minstens 9 merken winterbanden maken in dit formaat. Nemen we alle modellen bij de hand dan zijn dit er maar liefst 176! Het grote aanbod van winterbanden in 175 65 r14 formaat maakt het kiezen van de juiste band erg lastig.

Hoe maak je een onderscheid tussen alle aanbieders en modellen?

De ANWB helpt je hier bij. Zij houden elk jaar een uitgebreide test waarin de meest gangbare modellen aan rigoureuze tests worden onderworpen. Kortom, ben je in de markt voor 175 65 r14 winterbanden neem dan zeker de ANWB als bron mee in je beslissingsproces. Verder biedt het Internet soelaas, er is praktisch oneindig veel informatie beschikbaar online.

Vergelijk tot 4 producten:

van 170
meer bekijken 20
van 170
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven