Geselecteerde filters

Michelin Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Testresultaten

tot

Michelin winterbanden

De winterbanden van Michelin bieden een optimale veiligheid aan uw voertuigen. De banden zijn zo gemaakt dat ze stevig zijn en een lange levensduur hebben. Hierdoor bespaart u brandstof en wordt de CO2 uitstoot verminderd. Michelin is een heel bekend merk en is zeker betrouwbaar als het met banden heeft te maken en alles wat ze leveren is van hoge kwaliteit.

Het merk Michelin

Michelin is een bedrijf dat streeft naar maatchappelijke vooruitgang. Dat doen ze door goederen en personen te verplaatsen. Het plan van aanpak bij de bedrijfsactiviteiten volgen altijd een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit houdt in dat alles wat uitgevoerd wordt respect heeft voor de klant, de mens en het milieu. Michelin is een van de grootste producenten van banden op de banden markt. Er zijn ruim 100.000 werknemers die zorgen voor een totale productie van meer dan 260 miljoen banden. Het bedrijf is bezig in meer dan 170 landen met het verkopen en produceren van banden. Ookal is Michelin op zo’n grote schaal aan het opereren, richt het bedrijf zich nog steeds op de wensen en behoeftes van de klanten in het gebied van autobanden. Hierdoor is dit een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Winterbanden Michelin

Bevindt u zich wel eens onderweg met uw auto tijdens slechtere weersomstandigheden zoals ijs en sneeuw? Dan zijn de Michelin winterbanden perfect voor u! De groeven van de winterband zijn zo gemaakt om u extra grip en comfort te leveren tijdens zulke weersomstandigheden. Het is efficiënter, sneller en comfortabeler! Wat wilt u nog meer? Neem nu de Michelin CrossClimate voor als u minder vaak te maken heeft met sneeuw en ijs en neem de Michelin Alpin als u vaker te maken heeft met zulke weersomstandigheden.

Mening

Ik heb online recent winterbanden van Michelin aangeschaft en ik wil graag mijn ervaring hiervan met jullie allemaal delen. Eerst wil ik zeggen dat het bestellen van mijn winterbanden op het internet echt heel gemakkelijk was en mij veel moeite heeft bespaard. De winterbanden van Michelin zijn ook wat ik had verwacht van een topmerk in de autobandenindustrie. Ze zijn stevig, hebben een lange levensduur en de prijs is zeker wel te betalen. De banden rijden heel comfortabel en wanneer ik op sneeuw of ijs rijdt, zijn er geen problemen met stabiliteit of grip. Dit is zeker het grootste punt wat je van een winterband verwacht. Ik zou dit aan iedereen aanraden die nieuwe winterbanden nodig heeft. Waar wacht u nog op? Haal de winterbanden van Michelin nu direct online en bespaar de moeite om naar een winkel te gaan!

Vergelijk tot 4 producten:

van 504
meer bekijken 20
van 504
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven