Geselecteerde filters

225 45 R17 Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Winterbanden 225 45 r17 kopen - een paar kandidaten

Voordat je tot aanschaf van winterbanden overgaat is het belangrijk om meer te weten te komen over de afmetingen van 225 45 17 winterbanden. Het gaat hier overduidelijk over een band die niet zal misstaan onder een wat sportievere auto. De velggrootte is een forse 17 inch, terwijl de hoogte slechts 45% van de bandbreedte bedraagt. Op de velg zie je dus weinig rubber (een dunne band) en dat ziet er bijzonder fraai uit. De breedte is 225 millimeter. Flinke ‘sloffen’ dus.

De flinke afmetingen nemen niet weg dat deze winterbanden ook onder een bescheiden middenklasser niet zullen misstaan. De trend in de auto-industrie is dat auto’s steeds groter worden en het rubber groeit gestaag mee. Uiteindelijk betaal je ook voor de grotere afmeting van de band en winterbanden in 225 45 r17 kosten over het algemeen minimaal €125 per stuk.

Michelin Alpin 5 - Winterbanden met een vleugje Franse flair

Een goed voorbeeld van een puik presterende winterbanden in 225 45 17 formaat is de Michelin Alpin 5. De fransen bij Michelin hebben een reputatie hoog te houden wat betreft de prestaties van hun banden en de Alpin 5 stelt niet teleur. Een concern als Michelin profiteert van schaalgrootte en heeft de middelen om flink te investeren in research & development. Het resultaat is navenant. Ook qua duurzaamheid stelt de Alpin 5 niet teleur. De Michelin Alpin 5 gaat lang mee.

Pirelli winterbanden in 225 45 r17

De Italianen bij Pirelli worden bij uitstek de grote uitdagers van Michelin gezien. De makers van F1 banden doen ook goede zaken in de winterbandenmarkt. De prachtig klinkende Italiaanse productnaam krijg je er overigens gratis bij. Zo is er de Pirelli Winter SottoZero 3. 225 45 r17 winterbanden en over het algemeen een fractie goedkoper dan de Michelin Alpin 5.

Vergelijk tot 4 producten:

van 256
meer bekijken 20
van 256
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven