Geselecteerde filters

Hankook Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Hankook winterbanden

De winterbanden van Hankook hebben een goede wegligging en bieden een hoge kwaliteit aan. De banden zijn stevig en de groeve die hierin zitten bieden een optimale grip aan. Verder bieden deze banden ook een maximale comfort die nergens anders gevonden kan worden. De banden laten uw voertuig heel soepel over de weg rijden, wat de efficiency omhoog haalt. Hierdoor zal er minder brandstof gebruikt worden en zal het CO2 uitlaat verminderd worden.

Het merk Hankook

Hankook tire is één van de grootste en snelst groeiende bandenfabrikanten. Ze maken innovatieve, hoge prestatie, hoogwaardige radiaal banden voor personenauto’s, SUV’s, raceauto’s, bussen, trucks en caravans. Hankook investeert steeds in onderzoek en ontwikkeling voor een als maar verbeterende band. Dit bedrijf biedt aan ongeveer 20.000 werknemers werk wereldwijd. Dit wordt dan in meer dan 180 landen verkocht. Het bedrijf breidt zich nog steeds meer uit wat te merken is aan een nieuwe fabriek die gebouwd zal worden in Hongarije. Dit zal dan werk bieden aan ongeveer 1500 werknemers die ronduit 10 miljoen banden en kleine vrachtwagens kunnen produceren voor in heel Europa. De banden van Hankook staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. De keuze van banden wordt steeds uitgebreidt en worden steeds vaker gemonteerd door populaire merken zoals, Opel, Ford, Hyundai en Volkswagen.

Winterbanden Hankook

Hankook’s winterbanden bieden een goede grip aan, zelfs bij slechtere weersomstandigheden. Het werd als beste getest bij meerdere testen van onafhankelijke kranten en instanties. De winterbanden zijn speciaal gemaakt om nog heel stabiel te kunnen rijden over bijvoorbeeld sneeuw en regen.

Mening

Ik heb recent winterbanden besteld van Hankook en ben zeker niet teleurgesteld. De winterbanden waren heel makkelijk te installeren en het bestellen van de banden was zeer simpel. Met een paar simpele klikken en een tijdje wachten had ik mijn banden voor mijn deur gekregen. De prijs van de banden was echt heel laag vergeleken met de kwaliteit die ik heb gekregen. De banden zijn na deze periode dat ik ze heb gebruikt nog steeds in perfecte staat en ze gaan zeker nog heel lang mee. Ik raad deze banden aan iedereen aan die nog geen winterbanden hebben.

Vergelijk tot 4 producten:

van 518
meer bekijken 20
van 518
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven