Geselecteerde filters

Nokian WR D4 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Een schot in de roos van Nokia: de Nokian WR D4

Op zoek naar een betrouwbare winterband? De WR D4 van Nokian is de opvolger van de WR D3, een populaire band bij Centraal-Europese en Scandinavische bestuurders. Het nieuwe model is een oplossing die ontworpen is voor stadsauto's, landgoederen en kleine auto's. Nokian geeft prioriteit aan veiligheid en uitstekende prestaties in typische winterse omstandigheden, dus het is niet verwonderlijk dat Nokian de "A"-classificatie voor remmen op nat wegdek (binnen het Europese labelsysteem) heeft gekregen.

De WR D4 banden van Nokian zijn de allereersten in hun categorie met een A-classificatie voor remmen op nat wegdek. Het model heeft een directioneel loopvlakpatroon, dat is verbeterd en geoptimaliseerd voor de winterse omstandigheden in Centraal-Europa. Het verbeterde blokontwerp, versterkt met speciale verbindingen en insnijdingen, verbetert de effectieve afvoer van water, smeltwater en sneeuw. De brede centrale rib heeft kortere bladen om de stuurprecisie en stabiliteit op de weg te garanderen. Alle groeven en profielblokken zijn individueel ontworpen. Dit garandeert een uitstekende grip en stabiliteit bij het nemen van bochten en bij plotselinge manoeuvres.

Waar voor je geld: onderzoek de Nokian WR D4 prijs

De Nokian WR D4 banden zijn voorzien van de Nokian Twin Trac Silica element dat bestaat uit natuurrubber, silica en koolzaadolie. Deze rubbersamenstelling verbetert de rijeigenschappen op besneeuwde en natte ondergronden, helpt de grip te vergroten en is zeer duurzaam, wat op zijn beurt een positieve invloed heeft op de levensduur van de WR D4. Bij de Nokian WR D4 banden prijs krijg je dus waar voor je geld.Het gebruik van deze rubbersamenstelling vermindert de rolweerstand, wat op zijn beurt leidt tot een vermindering van het brandstofverbruik en dus een meer economische en milieuvriendelijke rijervaring.

De ingenieurs achter de band hebben ook het akoestisch comfort verbeterd door gebruik te maken van de Silent Sidewall-technologie, een speciale strook van een innovatieve rubbermengsel die tussen de zijwand en het loopvlak is aangebracht. Met andere woorden, koop Nokian WR D4 en je koopt een band die actief het geluid en de trillingen van de band tijdens het rijden filtert, wat resulteert in een stille en comfortabele rijervaring. De goedkoopste Nokia WR D4 banden vind je uiteraard bij ons.

Extra redenen om de Nokian WR D4 te kopen

Nokian is een onafhankelijke Finse fabrikant die vooral bekend staat om zijn winterbanden die zijn aangepast aan de moeilijke omstandigheden in Centraal-Europa en Scandinavië. Nokian introduceert milieuvriendelijke oplossingen, waardoor haar producten niet alleen in de productiefase, maar ook tijdens het gebruik en de recyclage ervan goed zijn voor het milieu. Nokian WR D4 kopen is de boodschap als je wilt gaan voor een ‘groene’ band en het milieu niet extra wilt belasten. 

Vergelijk tot 4 producten:

van 60
meer bekijken 20
van 60
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven