Geselecteerde filters

Continental Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Continental winterbanden

Heeft u winterbanden nodig? Zoek dan niet verder, want de winterbanden van Continental zijn perfect voor u. Continental heeft vele winterbanden in haar voorraad, bijvoorbeeld de ContiWintercontacttm TS 800 tot en met ContiWintercontracttm TS 860.

Het merk Continental

De groep Continental Banden B.V. is een onderdeel van Pon, dat is één van de grotere Nederlandse familiebedrijven. Pon is een service- en internationale handelsorganisatie met een agenda vol met vele verschillende activiteiten. Pon is een heel groot bedrijf, er werken namelijk rond de 13.000 mensen die verspreid zijn over 450 vestigingen in 32 landen. Dat is echt opereren op een grote schaal zeg! De Continental Banden Groep B.V. ligt in Barneveld. De grootste bezigheid van deze groep is het importeren en distribueren van de banden van de merken Uniroyal, Achilles, Continental, Semperit en Gislaved. Naast de bezigheid van op het gebied van bestelwagen-, personenwagen-, en tweewielerbanden, is de groep bezig met dingen zoals industriebanden, technische rubberproducten en stalen en lichtmetalen velgen. De banden van Continental, de zomer- en de winterbanden, zijn als beste uit de tests gekomen van verschillende onafhankelijke instituten en bladen. Verder komen de banden van Continental bij de ANWB en de consumentenbond ook als beste uit de tests.

Winterbanden Continental

De banden van Continental zijn stevig in elkaar gezet en de grip die deze winterbanden bieden is uitermate uitstekend. Doordat deze banden ook soepeler rijden, wordt het benzine gebruik ook verminderd doordat het gehele proces efficiënter afloopt.

Mening

Recent geleden heb ik online winterbanden aangeschaft van Continental. De banden werden snel bezorgd en er waren geen andere problemen. Banden halen is nog nooit zo simpel geweest. Met een paar simpele klikken zijn de banden gewoon voor mijn huis geleverd. De banden waren snel en simpel om op mijn auto te monteren en ik moet zeggen dat ze me verbaasd hebben. De banden reden zo comfortabel en soepel over de wegens heen, zelfs tijdens slechtere weersomstandigheden. Verder zijn de banden na al deze tijd nog steeds in een prima staat. Ik zou deze banden aanraden aan iedereen die winterbanden nodig heeft!

Vergelijk tot 4 producten:

van 948
meer bekijken 20
van 948
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven