Geselecteerde filters

Nokian Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Nokian winterbanden

De Nokian winterbanden zijn een perfecte keuze als u streeft naar veiligheid voor uw voertuigen en de mensen die erin rijden. De winterbanden zijn zo gemaakt dat ze heel stevig zijn en veel grip hebben. Dat komt ook vooral door het profiel en de groeven. Hierdoor krijgt de band de bekwaamheid om goed te reiden tijdens slechtere weersomstandigheden. Doordat de auto of voertuig soepeler en efficiënter rijdt, is er ook een brandstof vermindering, wat dus ook de CO2 uitstoot verminderd. De banden van Nokian zijn van de beste kwaliteit en dat is ook bewezen door tests.

Het merk Nokian

Nokian Tyres plc is in 1988 opgericht en werd in 1995 genoteerd op de Helsinki Stock Exchange. Het begin van dit bedrijf ligt echter wel wat eerder terug in de tijd, namelijk in 1898, toen Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. Dat was een Finse rubberfabriek en de productie van autobanden begon in 1932. De eerste winterband in de wereld werd geproduceerd in 1934. Het bedrijf richt zicht nu op producten en services die een transport zo veilig mogelijk maken in noordse omstandigheden. Het bedrijf is ook de enige bandenproducent in de wereld die hierop gericht is. De innovatieve banden voor personenauto’s, trucks en zware machines worden op de markt gezet in plekken waar veel sneeuw is en andere veeleisende rijomstandigheden. Daarom is dit merk zo goed in winterbanden en is daarom ook één van de beste in dit gebied. Dit bedrijf probeert alle producten op een duurzame en milieuvriendelijke manier te ontwikkelen en te produceren. In 2016 hebben ze rond de 4400 medewerkers bereikt met een omzet van ruim 1,4 miljard euro.

Winterbanden Nokian

De winterbanden van Nokian worden dus vooral ingezet in gebieden waar het echt nodig is om goede winterbanden te hebben. Het zijn dus plekken met slechte rijomstandigheden door verschillende redenen zoals het weer. De banden hebben een geavanceerde wintergrip op natte, droge en besneeuwde wegens. Verder is het extreem stabiel en heeft het goede prestaties bij hoge snelheden. Het comfort van deze banden is ook maximaal voor winterband en ergens anders zal niet iets beters gevonden worden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 341
meer bekijken 20
van 341
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven