Geselecteerde filters

185 65 R15 Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Winterbanden 185 65 r15 kopen - de beste modellen in een standaardmaat

Winterbanden in 185 65 r15 formaat zijn breed verkrijgbaar aangezien het om een bandenmaat gaat die onder vrij veel auto’s wordt aangetroffen. Ook in Nederland staat mening auto in het B, C en D segment ’s winters op 185 65 15 winterbanden. Wel zijn er veel verschillen tussen modellen en fabrikanten en het is aan te raden om het aanbod goed te analyseren voordat er tot aanschaf over wordt gegaan.

Enkele bekende fabrikanten van 185 65 r15 winterbanden

De welbekende fabrikant Dunlop heeft ook winterbanden in 185 65 15. Deze in Duitsland gevestigde bandenproducent creëerde bijvoorbeeld de Dunlop SP Winter Response. Het is een band die zich onderscheidt van de concurrentie door de goede tractie op besneeuwde wegen. Dit is trouwens slechts één model van Dunlop. Het concern heeft een aantal verschillende smaken op het menu.

De Dunlop moet het opnemen tegen een band die door de jaren een grote schare fan heeft opgebouwd: de Continental WinterContact TS 790. Vooral de remprestaties van deze band vallen op, deze zijn een stuk korter dan de concurrentie, vooral op sneeuw en ijs.

Nemen we tot slot Michelin ook nog mee. De Fransen hebben door de jaren heen een reputatie opgebouwd waar men trots op mag zijn. Zo is er de Alpin. In de verscheidene winterbandentests die jaarlijks worden gehouden komt de Alpin altijd bovendrijven. De Oostenrijkse ÖAMTC, hun ANWB, loofde zelfs de eerste prijs uit voor de Michelin Alpin 5. Er is uiteindelijk veel keus als het om winterbanden in 185 65 r15 gaat.

Vergelijk tot 4 producten:

van 163
meer bekijken 20
van 163
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven