Geselecteerde filters

Vredestein Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Testresultaten

tot

Vredestein winterbanden

De winterbanden van Vredestein zijn de perfecte keuze voor uw voertuigen. De veiligheid die ze bieden aan uw auto tijdens de winter is optimaal en dat is ook wel te merken aan de grote aantallen van blije klanten. De banden zijn stevig in elkaar gezet, dus ze hebben een langere levensduur. Dit zorgt er dan voor dat het brandstof bespaard en dat ze minder CO2 uitstoot veroorzaken. Vredestein is een merk dat al een zeer lange tijd bestaat, dus het merk is zeker te vertrouwen!

Het merk Vredestein

Het merk Vredestein werd gesticht in 1908 in Nederland en is sinds toen actief geweest op de autobandenmarkt. Het merk heeft een gerenommeerde naam op het gebied van autobanden, banden voor industrieën en tweewielerbanden. Het merk had vroeger een veel grotere aanbod dan alleen banden en maakte diverse andere rubber producten, zoals tennisballen, vloerbedekking en schoenhakken. Doordat het bedrijf in de jaren zeventig ging globaliseren ging het bedrijf zich focusen op de productie van diverse soorten banden die geschikt zouden zijn voor alle voertuigen. Het merk werd door de globalisering ook steeds bekender in het buitenland en werd ook steeds meer gewaardeerd. Het bedrijf legde hun focus op innovatie en begon met investeren in technologie. Hierdoor is het uitgegroeid tot een merk dat door heel europa bekend staat.

Winterbanden Vredestein

De winterbanden van Vredestein voorkomen ongelukken bij nat en koud weer tijdens het rijden. Door de rubbersamenstelling en het unieke profiel van de winterbanden heeft u meer grip en stabiliteit op de weg en remt u ook veel sneller af. Het comfort dat u hiermee krijgt is ook iets wat waard is om te noemen. Doordat het zo soepel over de weg heen gaat kan u hiermee perfect rijden tijdens slechtere weersomstandigheden in de winter. U kunt bijvoorbeeld denken aan de Snowtrac 5, de Wintrac xtreme en de Comtrac Winter. Dit zijn allemaal top kwaliteit winterbanden door het merk Vredestein.

Mening

De banden van het merk Vredestein heeft mij niet teleurgesteld. Ik heb een tijdje geleden de Comtrac Winter besteld en ik verbaasde mij over het gemak van het bestellen. Het kan niet simpeler dan dit. U hoeft niet eens meer naar de winkel te gaan om een band te kopen. De Contrac Winter die ik heb besteld heb ik snel gemonteerd aan mijn auto en ik ben er toen mee gaan rijden. Mijn ervaring met Vredestein is tot nu toe zeer positief. De band reed lekker, maar ik had toch nog genoeg grip en stabiliteit. Ik raad dit merk aan iedereen aan die opzoek is naar winterbanden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 268
meer bekijken 20
van 268
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven