Geselecteerde filters

225 40 R18 Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Aankooptips voor winterbanden 225 40 r18 kopen

Niet elke auto staat op 18 inch banden. Nee, 18 inch is meestal voorbehouden aan de wat exclusievere, grotere en/of sportievere wagens. Dit heeft enkele gevolgen. Ten eerste is de beschikbaarheid van winterbanden 225 40 18 niet gegarandeerd zou je naar de lokale bandenboer gaan. Deze hebben meestal niet de ruimte om minder populaire bandenmaten op voorraad te houden. Een online aankoop is in dit geval te overwegen, zeker gezien het feit dat online bandenwinkels effectieve zoeksystemen hebben waardoor je altijd bij de juiste band uitkomt.

Flink aan de prijs

Er zijn ook consequenties qua prijs. Een 18 inch band die ook nog eens flink breed is met 225 millimeter bevat veel rubber en de prijs schiet meteen omhoog Een snelle rondgang langs het Internet wijst uit dat 225 40 18 winterbanden al snel rond de €150 per stuk kosten. Een pittige prijs maar uit oogpunt van veiligheid zeker het overwegen waard.

Toyo SNOWPROX S 953

Er zijn gelukkig wel wat mogelijkheden om deze flinke prijzen voor 225 40 r18 winterbanden enigszins te drukken. De markt voor autobanden wordt ook bediend door prijsvechters die met lage prijzen marktaandeel proberen weg te kapen. Toyo bijvoorbeeld. Zoek je winterbanden in 225 40 r18 dan ben je bij dit Japanse concern met de Toyo SNOWPROX S 953 voor de rond de €100 per stuk klaar. Deze winterbanden zijn door de internationale autopers warm onthaald. Ze vormen een prima alternatief voor duurdere Goodyears, Dunlops of Continentals.

Vergelijk tot 4 producten:

van 170
meer bekijken 20
van 170
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven