Geselecteerde filters

185 60 R15 Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Winterbanden 185 60 r15 - een reguliere bandenmaat, dus veel keus

Iemand die in de markt is voor nieuwe 185 60 15 winterbanden kan zich verheugen op een breed aanbod. Het is een veel voorkomende bandenmaat en wordt vooral onder middenklassers gemonteerd. Praktisch alle merken hebben winterbanden in deze maat, maar dat kan de keuze qua merk en model wel moeilijker maken. We pikken er een tweetal modellen uit die het qua prijs-kwaliteitsverhouding goed doen.

Nokian WR D4 185 60 15 winterband

Achter deze vrij onbekende merknaam en type aanduiding gaat wel degelijk een berg ervaring op het gebied van winterbanden schuil. De firma Nokian komt uit Finland en in Scandinavië weten ze natuurlijk als geen ander wat veilig rijden op sneeuw en ijs behelst. Vooral op sneeuw presteert de WR D4 goed, zo ondervond de ANWB. Het brandstofverbruik blijft ook binnen de perken trouwens. Een korte blik op het Internet wijst uit dat Nokian winterbanden 185 60 15 al vanaf €60 per stuk verkrijgbaar zijn. Met een beetje rondshoppen kan daar wellicht nog iets vanaf.

Dunlop Winter Response 2

De firma Dunlop behoeft geen verdere introductie. Het bedrijf maakt al sinds jaar en dag zeer goede banden. Ook zij hebben 185 60 r15 winterbanden in het assortiment. Zo is er de Winter Response 2. Iets hoger in prijs dan de Nokian maar nog steeds een economisch verantwoorde aankoop. De Dunlop Winter Response 2 werd door Autoweek met maar liefst 4 sterren bekroond. Dit maakt het een goede keus voor eenieder die winterbanden in 185 60 r15 wil kopen en bovendien wil vertrouwen op een bekende naam.

Vergelijk tot 4 producten:

van 186
meer bekijken 20
van 186
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven