Geselecteerde filters

Dunlop Winter Sport 5 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Dunlop Winter Sport 5 banden

De Dunlop Winter Sport 5 is een winterband die bijzondere prestaties levert wanneer het écht moet; als sneeuw en ijs het wegdek spiegelglad hebben gemaakt. Ook gedurende wat milder winterweer laat de band je niet in de steek. Zo is de remafstand op een nat wegdek zeer goed te noemen in vergelijking met de concurrentie.

Aan de basis van deze puike prestaties staat duurzame innovatie en hoewel de innovatiemachine bij Dunlop nooit stil staat, worden alle nieuw uitvindingen eerst uitvoerig getest. Veiligheid is de eerste prioriteit bij Dunlop.

Een van de innovaties die Dunlop heeft geïmplementeerd in de Winter Sport 5 is de Jointless Belt. Deze hybride overlaytechnologie beperkt de vervorming die optreedt onder invloed van extreme centrifugale krachten die de kop opsteken bij het rijden met hoge snelheden. Omdat de band over het gehele loopvlak contact blijft maken met het wegdek blijft grip gegarandeerd. Een bijkomend voordeel is het feit dat slijtage afneemt en gelijkmatiger optreedt. Een duurzamere band is het gevolg.

Het rijden tijdens winterse omstandigheden kenmerkt zich door de hoge dynamiek. De gemene deler is de hoge eisen die worden gesteld aan band en automobilist. Dunlops meervoudige lamelsysteem helpt een handje. Elke type lamel in de band heeft z’n eigen karakteristieken en biedt uitkomst tijdens sterk wisselende omstandigheden. Het zorgt er voor dat de automobilist nooit voor voldongen feiten komt te staan.

Alle innovatie en technologie ten spijt, uiteindelijk heeft de eindgebruiker het hoogste woord en bepaalt deze of de band aan de verwachtingen voldoet. Wat dat betreft doet de Dunlop Winter Sport 5 goede zaken. De band wordt universeel geprezen op de vele Internet fora waar automobilisten hun ervaring delen. Ook de ANWB is een fan. De band werd uitgeroepen tot testwinnaar in hun jaarlijkse winterbandentest 2016/2017 en behaalde 5 sterren in praktisch alle categorieën.

Vergelijk tot 4 producten:

van 146
meer bekijken 20
van 146
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven