Geselecteerde filters

Dunlop Sport Maxx RT2 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

EU labeling


tot

Verkoper

Dunlop Sport Maxx RT2 banden

Dunlop Sport Maxx RT2 banden blinken uit op gebieden waar het toe doet. Uitstekend remgedrag, goede wegligging en nauwkeurige stuurrespons, maar ook voortreffelijke grip en stabiliteit in de bochten, ook bij nat weer. Dit is een superieure zomerband voor onder sportauto’s. Deze zomerband doet waarvoor het is bedoeld.

De Sport Maxx RT2 is de opvolger van de Dunlop Sport Maxx RT. De Sport Maxx RT2 banden zijn veel stabieler en slijten langzamer dan zijn voorganger.

Kenmerken Dunlop Sport Maxx RT2 banden

  • Goede grip en stabiliteit in de bocht
  • Goed wegcontact
  • Korte remweg, op alle type wegdek
  • Goede aquaplanning
  • Goede stuurcontrole

Uniek profiel van Sport Maxx RT2 banden

Het asymmetrische loopvlak op de Sport Maxx RT2 banden van Dunlop geven een perfecte grip op de weg. Dit verhoogt de controle op rechte stukken, maar ook in de bocht. Water en modder worden effectief afgevoerd door de brede, centrale groeven in het profiel. Dit gaat aquaplanning tegen en zorgt voor een optimaal contact bij nat weer.

Dunlop duurzame zomerband

De Dunlop Sport Maxx RT2 heeft een lage rolweerstand en een lichte constructie. Daardoor gaat de band langer mee, met minder slijtage. Dit zorgt uiteindelijk ook voor een lager brandstofverbruik, en dus een lagere CO2-uitstoot. Dit is dus een duurzame zomerband, maar zorgt ook voor een zuinig brandstofverbruik.

Dunlop Sport Maxx RT2 banden prijs

Banden.nl heeft alle Dunlop Sport Maxx RT2 banden prijzen van alle aanbieders onder elkaar gezet. Hier vindt u dus ook de beste Dunlop Sport Maxx RT2 banden aanbiedingen. Bij Banden.nl vindt u de laagste Dunlop Sport Maxx RT2 banden prijzen. Zoek de juiste bandenmaat voor uw auto en vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders.

Dunlop Sport Maxx RT2 kopen

Wilt u Dunlop Sport Maxx RT2 banden kopen? Bekijk dan snel hier de laagste Dunlop Sport Maxx RT2 banden prijs en koop vandaag nog uw eigen Dunlop banden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 116
meer bekijken 20
van 116
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven