Geselecteerde filters

225 50 R17 Auto Winterbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie


Winterbanden 225 50 r17 - deze bandenmaat in één opslag

225 50 17 winterbanden zijn geschikt voor gebruik onder auto's uit het middensegment. De bandemaat is makkelijk af te lezen en staat altijd op de wang van elke band afgebeeld. Het eerste cijfer is de breedte van de band in millimeters, in dit geval 225 mm. De 50 zegt iets over hoe hoog de band is. De "r" geeft aan dat de band gefabriceerd is middels een radiale constructie. Het getal 17 geeft aan de dat de band op een 17 inch velg moet worden gemonteerd.

De bekendste winterbanden in 225 50 r17

Vrijwel alle grote bandenfabrikanten produceren winterbanden in 225 50 17 formaat. We lichten Michelin uit de steeds grotere groep fabrikanten. Het is een Franse bandenfabrikant met een lange geschiedenis en veel traditie. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 110.000 werknemers en het concern staat bekend om de strikte kwaliteitscontroles en resulterende betrouwbaarheid. 225 50 r17 winterbanden van Michelin zijn te koop vanaf iets meer dan €140 per stuk.

Pirelli - Italiaanse traditie

Pirelli is ook een traditioneel autobandenbedrijf. Ze zijn van oudsher gevestigd in Milaan, Italië. Hoewel het bedrijf nu is overgenomen door een Chinees bedrijf, worden de banden nog steeds ontwikkeld en geproduceerd in Milaan en Duitsland. Maar hoe zit het met de verhouding tussen prijs en kwaliteit? Als we de internationale autopers moeten geloven hoeven we ons geen zorgen te maken. De Sotto Zero werd niet voor niets uitgeroepen als testwinnaar door het tijdschrift “Sports Cars”. Deze banden zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer €120.

Vergelijk tot 4 producten:

van 233
meer bekijken 20
van 233
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven