Geselecteerde filters

Kumho Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Constructie

Testresultaten

tot

Prijscategorie

Kumho: De specialist als het om banden gaat

Kumho banden zijn afkomstig van de Kumho Tire Company uit Seoul, die in 1960 werd opgericht en die tegenwoordig bij de globale marktleiders hoort. Wereldwijd ontwikkelen, produceren en verhandelen meer dan 11.000 medewerkers Kumho banden voor voornamelijk personenauto's, vrachtwagens en zware transportwagens in de productiecentra in Azië en in de ontwikkelingscentra in Azië, Noord-Amerika en Europa. Het hoofdkantoor van de Europagroep van de fabrikant is gevestigd in Offenbach am Main.

De eerste banduitrusting komt van Kumho

De Koreaanse onderneming levert wereldwijd, ook in Duitsland, de eerste bandenuitrusting voor de nieuw-geproduceerde auto's van Mercedes-Benz, Opel en VW (A-klasse van Mercedes, Opel Antara, VW Polo). In Korea laten alle autofabrikanten van naam, zoals Kia, Hyundai en Ssang Yong hun nieuw-gefabriceerde voertuigen uitrusten met banden van Kumho! Om het bereik van de firma verder uit te bouwen worden er voortdurend nieuwe contacten met fabrikanten in de hele wereld aangeknoopt. In Duitsland heeft Kumho de laatste jaren zijn profiel duidelijk aangescherpt, wat terug te vinden is in de talrijke tests die de kwaliteit van de Premiumfabrikant onderstrepen. Onder de innovaties horen de RunFlat banden, de Ultra High Performance banden, destijds de eerste in de wereld, en de 32 inch banden. In de motorsport heeft Kumho exclusieve verdragen gesloten met de Formule 3. In 2012 reden de winnaars van de LMP2 klasse bij de 24-uur van Le Mans op Kumho banden.

Het bandenassortiment van Kumho

In het segment van de zomerbanden voor personenauto's biedt Kumho als nieuw model o.a. de Ecsta LE Sport in de serie KU39 aan, een nieuw ontwikkelde Ultra-High Performance band. Bij tests bleek hij superieur op nat en droog wegdek. Het heeft een voortreffelijke handling en is uitgerust met de nieuwste Silica loopvlak-mengsel en velgkappen. In de formaten 16 - 20 inch is de Ecsta LE Sport vooral geschikt voor sportwagens en voor de midden- en topklasse auto's. De Ecsta SPT KU31 is eveneens een Ultra-High Performance band met directionele looprichting van het profiel. Met de TÜV-certificering werden zijn voortreffelijke eigenschappen op het gebied van aquaplaning geattesteerd . De band werd door AutoBILD jaren geleden al in de Test 11/07voorzien van het oordeel 'voortreffelijk'. De Ecsta HM KH31 heeft een asymmetrisch profiel . Hij heeft een bijzonder stabiele, comfortabele loop en wordt vooral gebruikt voor compacte en middenklasse auto's. Kumho biedt winterbanden in de I`ZEN-Serie met de Izen KW27 rn Izen KW23 in telkens nieuwe uitvoeringen voor de verschillende voertuigklassen.

Kumho banden – Kwaliteit van Zuid-Korea tot Duitsland

Vergelijk tot 4 producten:

van 1480
meer bekijken 20
van 1480
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven