0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden Velgen
Adres van de handelaren:

Winterbanden.nl B.V.
Simon Stevinstraat 1
3291CA Strijen
Nederland

KvK-nummer: 54336201
BTW-identificatienummer: NL8512.63.999.B01

De Winterbanden.nl klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Op zaterdag en zondag is de klantenservice gesloten.

E-Mail: info@winterbanden.nl
Tel: 0900 - 44 555 44 (80 cents p/m)
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over winterbanden.nl

Contact opnemen met Winterbanden Nederland is makkelijk dankzij de verschillende contactopties.

Schrijven kan naar: Innoting BV Simon Stevinstraat 1 3291 CA Strijen
Je kan Winterbanden Nederland ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0900 – 44 555 44 (€0.80 per minuut), of indien je je in België bevindt, 070 – 660 443 (€0.30 per minuut).
Met vragen inzake producten en bestellingen kan je dan weer terecht op de winterbanden.nl webshop zelf, door gebruik te maken van hun ticketsysteem.
Indien je rechtstreeks contact wenst met Winterbanden Nederland via e-mail, stuur je hen gewoon een mailtje op info@winterbanden.nl.

Over Winterbanden.nl

Als je op zoek bent naar een online webwinkel die zich specialiseert in winterbanden, stalen en lichtmetalen velgen, hoef je niet verder te zoeken: www.winterbanden.nl heeft deze in overvloed. De naam verraadt natuurlijk hun specialisatie en passie voor het vak – tevens een goeie aanwijzing dat ze weten waarmee ze bezig zijn! Alle magazijnen en locaties staan onder rechtstreekse leiding van het hoofdkantoor, wat ervoor zorgt dat alles vlotjes verloopt. Je vindt in Strijen ook nog eens hun administratie, de ICT-afdeling en klantendienst, marketingsdienst en het algemene operationele afhandelingsteam terug. Alles onder een dak, lekker makkelijk.

Klanten vinden zich makkelijk terug in het beleid van Winterbanden.nl als winkel, aangezien hun aanbod het meest uitgebreide van heel Nederland is – dit garandeert tevens het grootste bereik naar klanten in zowel Nederland als België. Dankzij hun expertise en know-how, kan je voor al je noden inzake winterbanden en velgen bij hen terecht, zonder te moeten twijfelen of je al dan niet de juiste keuze hebt gemaakt. Winterbanden.nl is de uitgelezen keuze!

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-Mail: info@winterbanden.nl

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven