0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Duitsland

Voorzitter raad van commissarissen: Alexander Gebler
Raad van Bestuur:Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Handelsregister Nr. AG Hannover HRB 580260
BTW-identificatienummer (OB-Nummer): BE0876359663

E-mail: mobilemech@delti.com

Tel: 003278483957 (maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur)
Fax: 0049 89 20 80 80 821

Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over mobilemech.nl

Mobilemech.nl is een oorspronkelijk Duitse verkoper die momenteel ook actief is in andere landen, waaronder Nederland en België. Vanwege het succes dat deze online winkel kent, is er dus ook een Nederlandse domeinnaam bijgekomen. U kunt hen telefonisch bereiken op werkdagen tussen 07:00 en 19:00 op het Belgische nummer hierboven, of u kunt ze een mailtje sturen het e-mailadres dat bovenaan deze pagina vermeld staat.

Mobilemech webshop

Er zijn heel wat voordelen aan de Mobilemech webshop, maar onze favoriet is toch wel het gemak waarmee u door de website kan navigeren. Het bestellingsproces verloopt makkelijk in drie stappen: Kies de band waar u naar op zoek bent, selecteer welke diensten u wenst en kies vervolgens uit een lijst van meer dan 1.000 montagepartners, en klaar! Indien u niet naar een garage wilt gaan, is er zelfs een mogelijkheid om de banden bij u thuis te laten plaatsen.

Deze service, in combinatie met het feit dat de levering uitermate snel verloopt en er een termijn van 30 dagen geldt om terugbetaling te bekomen, maakt mobilemech.nl een betrouwbare optie die elke bandenliefhebber erg graag verwelkomt.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-mail: mobilemech@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven