0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden Velgen
Adres van de handelaren:

Vestigingsadres BandenShop.nl & VelgenShop.nl B.V.
Simon Stevinstraat 1
3291CA Strijen

KvK-nummer: 54376505
BTW-nummer: NL8512.80.687.B01

E-Mail: info@velgenshop.nl
Telefoon: 0900 - 222 1 222
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over bandenshop.nl

Efficiënte bedrijfsvoering = lagere prijzen

De bandenshop webshop gaat er prat op dat hun winkels sober ingericht zijn, zonder franje of enige poespas, want het bedrijf realiseert zich dat deze onnodige aankleding terugverdiend moet worden met hogere productprijzen. Ook liggen de filialen buiten de grote A locaties. Er is trouwens wel een showroom waar je rustig de verschillen banden (en velgen) kan bekijken.

Goede banden met de fabrikanten, dus de nieuwste modellen

Iemand die de looks van zijn of haar auto serieus neemt, wil over het algemeen als eerste over nieuwe producten beschikken. Een dergelijk persoon is online bij bandenshop.nl aan het goede adres want het bedrijf staat er om bekend al snel de allerlaatste modellen in huis te hebben.

Makkelijk met bandenshop in contact

Zoals het een gerenommeerde webshop betaamt, kom je makkelijk met bandenshop.nl in contact. Zo zijn er verschillende mogelijkheden, zo bereik je bandenshop.nl per telefoon via het makkelijk te onthouden nummer 0900 - 222 1 222 Mailen gaat ook simpel via een formulier op de site. De klantenservice van bandenshop.nl staat in ieder geval voor je klaar. Het zijn bovendien goed getrainde en zaakdeskundige mensen die je te woord staan.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-Mail: info@velgenshop.nl

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven