4,5 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

Delticom AG
Brühlstr. 11
3169 Hannover
Duitsland

banden-guru.nl is een site van Delticom AG
Ingeschreven in het handelsregister AG Hannover HRB 580260
BTW-nummer NL 8123 32246 B01

Ons bedrijf is gevestigd in Hannover, Duitsland.
Voorzitter van de Raad van Commissarissen: Alexander Gebler
Raad van Bestuur: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer

E-mail: autobanden@delti.com

Telefoonnummer: 003278483957 (maandag tot vrijdag tussen 10:00 en 16:00)
Fax: 0049 89 20 80 80 821

Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over banden-guru.nl

www.banden-guru.nl is een internet dienst die u wordt aangeboden door Delticom AG, een Duits bedrijf gespecialiseerd in banden. Meer informatie over dit bedrijft kunt u bekomen door hun website te bezoeken.

Banden Guru Nederland tracht de aankoop van een autoband zo makkelijk mogelijk te maken zodat de klant zowel tijd als geld kan besparen. Levering van de banden gebeurt bij u aan de deur, of u kunt terecht bij een hele hoop garages in uw buurt die de banden op uw wagen monteren.

De gemiddelde leveringstijd bedraagt 2 à 5 werkdagen in Nederland, maar bijna 85% van de bestellingen worden binnen de 3 werkdagen geleverd. Levering vindt plaats ofwel bij u thuis, ofwel bij een garage in uw buurt die u zelf uitkiest – Delticom, het moederbedrijf van banden-guru.nl heeft namelijk afspraken gemaakt met deze garagisten zodat u nooit teveel betaalt.

De Banden-guru webshop

Zoals de naam reeds doet vermoeden, is de banden-guru webshop een echt nirvana inzake banden. Vind talloze banden die aan uw vereisten voldoen dankzij een makkelijk en intuïtief zoekproces, en reken af door middel van veilige en betrouwbare betalingsmogelijkheden zoals Visa, Eurocard/Mastercard, American Express, bankoverschrijving, PayPal of SOFORT Banking.

Verzending is gratis (mits enkele uitzonderingen) en er geldt een retourbeleid van 30 dagen op alle bestellingen. Met meer dan 300 partners om te monteren en een ruime keuze, zit u hier helemaal goed.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-mail: autobanden@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven