Geselecteerde filters

Kleber Quadraxer 2 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

De Kleber Quadraxer 2 bijt zich vast als een echte hond – een boxer, meerbepaald!

Kleber Quadraxer 2 banden zijn ontworpen voor personenauto's en SUV's. De Kleber Quadraxer 2 is een vierseizoenenband voor het middensegment. Het is de opvolger van de Kleber Quadraxer, die in 2011 in première ging en die zeer populair is onder bestuurders.

Waarom zou je de Kleber Quadraxer 2 kopen? Net als bij de eerste generatie heeft de Quadraxer 2 een directioneel loopvlakpatroon dat gemakkelijk de meest uitdagende wegomstandigheden aankan door water, smeltwater en sneeuw efficiënt af te voeren. Dit model is ook uitgerust met "rodelbanen", die de waterafvoer bevorderen en het risico op aquaplaning verminderen. Tests uitgevoerd in het Michelin R&D Centre in Ladoux hebben aangetoond dat het model 8% beter bestand is tegen aquaplaning op rechte wegen dan het vorige model en 4% beter bestand is tegen aquaplaning in bochten.

Koop Kleber Quadraxer 2 en je koopt een band die een B-label heeft gekregen voor remmen op nat wegdek. Dit is een klasse hoger dan de vorige generatie, die een C-classificatie kreeg. In de praktijk betekent dit dat de remafstanden op nat wegdek met 5% (1,6 m) zijn verkort. De Kleber Quadraxer 2 kan gemakkelijk omgaan met winterse omstandigheden, zoals blijkt uit de 3PMSF- en M+S-markeringen op de band. De richting van de ‘blades’ is in dit model veranderd om nog efficiënter van de band af te kunnen rijden en te kunnen remmen op sneeuw. Banden voor alle seizoenen moeten ook zorgen voor een goede rijeigenschappen op een droge ondergrond.

De Quadraxer 2 banden van Kleber optimaliseren het contactoppervlak tussen de band en de weg, wat resulteert in een remweg die 9% (3,5 m) korter is dan het vorige model. Dit werd bevestigd door interne tests uitgevoerd door de Michelin-groep op de Fontange. Kleber is een gerenommeerd merk met een geschiedenis die teruggaat tot 1910. Kleber-modellen zijn de voorkeursband voor duizenden bestuurders in heel Europa. Zoals hierboven vermeld, behoort Kleber tot de Michelin-groep en kan zo toegang krijgen tot een schat aan innovatieve technologische oplossingen.

Valt de Kleber Quadraxer 2 mee qua prijs?

De Quadraxer 2 banden van Kleber combineren uitstekende prestaties met betrouwbaarheid en een redelijke prijs. Het symbool van het merk is een boxer, bedoeld als symbool voor veiligheid, betrouwbaarheid en controle in elke situatie. Deze kenmerken weerspiegelen zich in de Kleber Quadraxer 2 banden prijs.

Waar je de beste Kleber Quadraxer 2 kan kopen

Je bent ongetwijfeld op zoek naar de goedkoopste Kleber Quadraxer 2 banden – waarom zou je immers meer betalen dan strikt noodzakelijk, niet waar? Bij ons vind je wat je zoekt, geef de informatie van je voertuig in bij onze calculator en wij doen de rest! 

Vergelijk tot 4 producten:

van 75
meer bekijken 20
van 75
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven