Geselecteerde filters

Cooper DISCOVERER AT3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU Labeling


tot

Verkoper

Met de Cooper Discoverer AT3 veilig op alle wegen

Vereffenend en betrouwbaar, dat zijn bij uitstek noodzakelijke eigenschappen bij banden. Met een combinatie van de nieuwste technologieën en een flexibel design hebben de producenten met de Cooper Discoverer AT3 een betrouwbare begeleider voor het voertuig op de markt gebracht.

Vereffenend op alle terreinsoorten

De kwaliteit van de Cooper Discoverer AT3 schuilt hem vooral in de combinatie van nieuwe technologie in samenhang met een hoogwaardig prestatievermogen. Daarom is de mantel geschikt voor iedere ondergrond, zoals asfalt, beton en grind. Een veilig rijgevoel en vooral ook onbeperkte controle over het voertuig wordt door de kwaliteit van de Cooper Discoverer AT3 in ieder geval gewaarborgd. Zoals andere modellen van Cooper is ook dit model op grond van een speciale loopvlakmix op het profiel in staat een uitgebalanceerd rijgevoel te garanderen en ook in de bochten een zekere grip mogelijk te maken.

Aangenaam licht en veilig bij ieder weertype

Afhankelijk van het weer kunnen de rijomstandigheden drastisch veranderen. Daarom heeft het zin een betrouwbaar bandenmodel als de Cooper Discoverer AT3 te bezitten. Door het flexibele profiel wordt een optimale aandrijving bij gelijkblijvende grip gewaarborgd. Dat is ook het geval op natte straten. Bovendien is de Cooper Discoverer AT3 op grond van zijn lage rolweerstand bijzonder licht en zorgt deze band zodoende voor een onweerstaanbaar rijgevoel. In deze samenhang is er ook een lager brandstofverbruik bij iedere rit. Na meerjarig gebruik van het model zijn flinke kostenbesparingen het gevolg. Daarom loont het zich ook om over te gaan tot koop met een motorrijtuigenkrediet.

Niet voor niets hoort de Cooper Discoverer AT3 bij de meest populaire banden, die op de markt voorhanden zijn. De buitengewone waarden en het veilige houvast op een nat wegdek waarborgen een gevoel van zekerheid en een comfortabele rijervaring van extra klasse. Daarnaast wordt iedere velg door dit model optisch opgewaardeerd.

Vergelijk tot 4 producten:

van 16
van 16
Ist eine bezahlte Anzeige
Terug naar boven