0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

Winparts BV
Stadsweg 110
9793 PD Winneweer

KVK-nummer 55365183
BTW-nummer NL8516.72.012.B01
Rabobank rekeningnummer NL96 RABO 01035.73.763

Bereikbaarheid klantenservice:
- ma t/m vrij 9:00u-22:00u
- zaterdag 9:00u-17:00u
- zondag gesloten

E-Mail: klantenservice@winparts.nl
Tel: 085 070 5200 (9:00‑22:00u)
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over Winparts.nl

Winparts.nl noemt zichzelf de grootste van de Benelux en heeft maar liefst 3 miljoen auto onderdelen in het assortiment. Deze webshop is wat dat betreft een prima startpunt voor de auto-enthousiasteling op zoek naar onderdelen, ook als het om wat minder gangbare spullen gaat. Voor enigszins obscure onderdelen heeft het immers weinig zin om bij de autozaak om de hoek te gaan vragen, zulke bedrijven beschikken meestal niet over de ruimte om grote voorraden te hebben. Een onderdeel moet dan vaak besteld worden en dat kan over het algemeen wel een paar dagen duren. Winparts daarentegen beschikt over een zeer grote loods en levert meestentijds uit voorraad. Dit is wellicht het grootste voordeel van een online retailer: snelle levering uit voorraad. De site laat je sowieso weten of het product op voorraad is. Geen verrassingen met langere levertijden dus.

Makkelijk in gebruik

De site is makkelijk in het gebruik want winparts.nl heeft onderdelen netjes geordend middels (sub)categorieën. Een en ander is logisch geordend en je vindt vaak snel je categorie of onderdeel. Het shoppen bij winparts.nl geeft vertrouwen. Bij Kiyoh.nl scoort het bedrijf maar liefst een 8.4 en wordt vooral de snelle afhandeling van bestellingen geroemd. Bovendien voert winparts.nl het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Dit houdt in dat het bedrijf jaarlijks tegen het licht wordt gehouden om te zien of hun processen in overeenstemming zijn met de Nederlandse wet- en regelgeving.

Contactopties voor winparts.nl

Als je met winparts in contact wil komen dan heb je een meerdere opties. In eerste instantie wordt je met standaardvragen en -antwoorden geholpen. Zo lost je vaak zelf je probleem op. Staat je vraag er niet bij dan bel je het Winparts telefoonnummer 0900-0400814 en je kan emailen via klantenservice @winparts.nl. Als je liever niet telefoneert kan je ook appen middels Whatsapp. Er staat een goed geoutilleerde helpdesk voor je klaar mocht je advies nodig hebben of tegen problemen aanlopen. Je krijgt zaakdeskundige mensen aan de lijn als je belt.

Verdere kortingen op reeds scherpe prijzen

Het komt regelmatig voor dat Winparts korting aanbiedt op producten. Deze kortingen kunnen behoorlijk oplopen. De site geeft zelf al aan welke producten in de aanbieding zijn op de hoofdpagina. Een prima site voor de echte koopjesjager dus, met kortingen die kunnen oplopen tot 50%. De prijzen van winparts.nl zijn sowieso scherp, ook als er geen korting wordt aangeboden.

Winparts biedt ook de optie om auto onderdelen te komen afhalen. Het winparts adres is:

Winparts BV
Stadsweg 110
9793 PD Winneweer

Voor de meeste Nederlanders houdt dit wel een flinke rit in. Winneweer ligt tussen Groningen en Delfzijl.

Reële en eerlijke verzendkosten gekoppeld aan snelle levering meestal uit voorraad

Winparts’ verzendkosten zijn alleszins redelijk te noemen en kosten variëren door de bank genomen tussen de EUR 2,95 en EUR 8,95 voor de meeste bestelling. Een en ander hangt vanzelfsprekend af van het volume en gewicht van de bestelling. Er is wel een toeslag van toepassing voor zeer zware objecten zoals trekhaken en sportuitlaten. Deze toeslag bedraagt EUR 9,50. Auto onderdelen kunnen niet alleen zwaar zijn maar ook volumineus. Goede voorbeelden van volumineuze producten zijn bumpers en motorkappen. In deze gevallen komt er toeslag van EUR 15,00 bovenop de verzendkosten.

Als je de grootste in Benelux bent dan heb je als webshop heel veel goed gedaan en de winparts webshop is een toonbeeld van hoe het moet als online retailer. Een zeer breed assortiment, scherpe prijzen, perfecte klantenservice en goede (lees: snelle) verzendopties. Bovendien hanteert het bedrijf een 14 dagen retourgarantie. Dit houdt in dat je zonder opgaaf van reden je product kan retourneren. Het kan wel zijn dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn, dus let op.

 

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-Mail: klantenservice@winparts.nl

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven