5 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

Tirendo GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berlijn
Duitsland

Directie: Andreas Prüfer
Maatschappelijke zetel: Berlin, Duitsland
Kamer van Koophandel
Registratienummer: DE280017344
BTW-nummer: NL823658120B01

E-mail: service@tirendo.nl
Duitsland Tel.: 0900 2222 000 (lokaal tarief)
Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: UPS

Informatie over tirendo.nl

Tirendo.nl draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Met de talloze opties die de klant anno 2018 heeft, tracht Tirendo Nederland een duidelijk overzicht te geven van alle beschikbare producten en middelen die een autoliefhebber zou kunnen nodig hebben. Ze gaan er prat op om banden en andere autoproducten aan te bieden aan een zo laag mogelijke (lees: goedkope) prijs. Dit komt de klant natuurlijk ten goede! Bij Tirendo vindt u zowel ‘lage budget’ banden als hoogwaardige, kwalitatieve banden van ettelijke merken.

Tirendo biedt tevens accessoires aan. Zo vindt u ook prachtige combinaties van banden en velgen terug, alsook velgen aan de scherpste prijzen op de markt. Of u nu op zoek bent naar banden (autobanden, motorbanden) of eender welke soort velgen, u vindt het sowieso hier. Hetzelfde geldt voor andere accessoires zoals motorolie, batterijen en dergelijke.

Een bijkomend voordeel is dat alle prijzen op de website inclusief BTW en inclusief verzendkosten zijn. Wat u ziet is dus ook wat u effectief krijgt, de Tirendo webshop werkt niet met verborgen extra kosten.

De Tirendo webshop

Het aanbod van de Tirendo webshop is ongeëvenaard. Hun uitgebreid aanbod is daarom dan ook onderverdeeld in afzonderlijke, overzichtelijke categorieën die u toestaan banden te zoeken op een bepaalde grootte, uw favoriete merk, of banden die dienen te voldoen aan bepaalde weersomstandigheden. Binnen enkele kliks heeft u sowieso de band die u zocht, gevonden. Of u bij Tirendo nu winterbanden of zomerbanden zoekt, u bent hier op het juiste adres.

Betaling via de Tirendo webshop is ook puur kinderspel. U heeft de keuze uit een handvol betalingsmogelijkheden waaronder Visa, Mastercard, American Expres, iDeal en voor zij die liever online betalen, PayPal. Het mag ook vermeld worden dat Tirendo.nl recentelijk de ANWB Zomerbandentest gewonnen heeft! Nogmaals een welverdiende overwinning ter aanvulling van een reeds indrukwekkend palmares.

Kopen bij Tirendo staat dan ook garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een excellente klantendienst die u graag te woord staat indien u verdere vragen hebt.

Tirendo Nederland

Tirendo is een uitbreiding van de originele Duitse winkel, maar heeft een enorm goede reputatie opgebouwd in Nederland vanwege de enorme klantvriendelijkheid, de ruime keuze en de snelheid van hun leveringen. Ze zijn momenteel actief in meer dan twintig Europese landen (inclusief België, Spanje, Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk) alsook buiten de EU grenzen (de Verenigde Staten zijn er bijvoorbeeld ook bij).

Het is ook zeker de moeite te vermelden dat Tirendo Nederland momenteel (juli 2018) een ‘Trusted Shop’ score heeft van maar liefst 97%! Zo weet u meteen dat Tirendo betrouwbaar is en dat u bijgevolg in goede handen bent!

Als één van de meest vooraanstaande bandenretailers in Nederland, is het uiteraard vanzelfsprekend dat Tirendo Nederland een uitermate professionele service biedt. Gaande van gratis verzending (mits voorwaarden) tot een terugkeerbeleid van 14 dagen (discretionair) en alles ertussen, bij Tirendo NL kan u rekenen op een top klantendienst en alle mogelijke ‘perks’ die er bijhoren.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-mail: service@tirendo.nl

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven