0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Wilhelmstraße 78

68799 Reilingen

Duitsland

E-Mail: info@mytoolstore.nl
Tel: 0049 6205 305760 (Ma-Vr, 8.00 uur - 17.00 uur)
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over Mytoolstore.nl

Mytoolstore.nl is een van oorsprong Duitse retailer van allerlei gereedschap. Je vindt hier van alles, meetapparatuur, slijpmachines, reinigingstools, noem het maar op. Alles voor huis, werk en hobby dus. Deze online retailer heeft zich inmiddels ook in andere landen gevestigd, ook Nederland.

De mytoolstore webshop - functionaliteit boven alles

Het feit dat mytoolstore uit Duitsland komt neemt niet weg dat het Nederlandse online filiaal in perfect Nederlands wordt gepresenteerd. De aankleding van de site is sober en functioneel. Niets staat je hier in de weg om snel en efficiënt je aankoop te doen. Verzending is ook goed geregeld. Op de site wordt namelijk op een transparante manier uit de doeken gedaan hoeveel verzending gaat kosten. Belangrijk bij een online winkels zoals mytoolstore omdat veel artikelen zwaar zijn of erg groot. Gratis verzending is dan meestal niet aan de orde, maar de prijzen zijn dermate laag dat de verzendkosten financieel goed op te vangen zijn.

Kom met mytoolstore in contact

Mytoolstore is goed te bereiken mocht je vragen hebben. Er wordt duidelijk de voorkeur gegeven aan email en op de site wordt middels een contactformulier de mogelijkheid geboden om met de uitstekend geoutilleerde klantenservice in contact te komen. Mytoolstore per telefoon bereiken? Dat kan ook maar dan moet je wel een Duits nummer bellen: +49 6205 305760

Uiteindelijk is mytoolstore een prima keus voor eenieder die op zoek is naar goed geprijsde materialen. Je wordt goed behandeld, het assortiment is uitgebreid en de klantenservice prima in orde.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: info@mytoolstore.nl