0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Heuts handel BV 


De Koumen 38 - 40 


6433KD Heerlen

KVK nr.: 14040558
BTW nr.: NL008521323B01

E-Mail: klantenservice@heuts.nl

Tel: 045 - 522 25 25 


Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over heuts.nl

De roots van www.heuts.nl liggen in het diepe Zuiden en anno 2018 heeft het bedrijf nog steeds een prominente positie in Limburgs auto onderdelen branche. Al in 1965 bezat de firma Heuts een tankstation waar naast benzine op een gegeven moment ook auto onderdelen en accessoires te koop werden aangeboden. Het duale concept sloeg blijkbaar aan en op een gegeven moment werd de onderdelen tak gesplitst van het tankstation, omdat ze simpelweg ruimte te kort kwamen om het uitdijende assortiment een plek te geven. Het bedrijf heeft altijd een pioniersrol gespeeld op het gebied van automatiseren en het is daarom logisch dat het op een gegeven moment automaterialen ging aanbieden op Internet. Het resultaat is de Heuts automaterialen webshop, een waar begrip online.

Ook online is Heuts een begrip geworden

Een van de grote voordelen van het kopen online is het feit dat de klant niet is gebonden aan openingstijden. Voor de filialen in verscheidene stadskernen in Nederland geldt dat niet. De Heuts openingstijden verschillen per filiaal en kunnen worden geraadpleegd op de website. Dit kan van belang zijn want Heuts hanteert ook een afhaalsysteem met vooral in het Zuiden van het land vele ophaalpunten. Zoals eerder gemeld, sluit de Heuts auto onderdelen webshop nooit haar deuren. Ideaal voor de klant die normaliter tijdens werkdagen en -tijden op kantoor zit.

Naast automaterialen ook artikelen voor hobby en vrije tijd

De Heuts webshop heeft duidelijk een focus op automaterialen maar onlangs zijn daar een aantal productcategorieën aan toegevoegd. Ook voor producten in de categorieën mobiliteit en vrije tijd bent u bij Heuts aan het juiste adres. Heuts begrijpt haar doelgroep goed en op de hoofdpagina van de site worden de koopjes netjes geïnventariseerd. De aanbiedingen worden in week- en weekendaanbiedingen opgedeeld. De kortingen kunnen in ieder geval flink oplopen. De moeite waard om af en toe eens een kijkje te nemen op Heuts.nl.

Goede klantenservice en makkelijk contact

Je komt makkelijk met Heuts.nl in contact mocht dat nodig zijn. Het is een groot bedrijf dus ze hebben een speciale klantenservice opgericht om klanten te woord te staan. Via het algemene Huets.nl telefoonnummer 045-522 25 25 spreek je al snel met een vriendelijke medewerker. Dat nummer vormt een goed beginpunt aangezien zij je verder kunnen verwijzen mocht dat nodig zijn. Emailen kan ook, via klantenservice@heuts.nl.

Leverancier aan groot en klein

Heuts levert aan allerlei garages, autodealers en aanverwante bedrijven. Zelfs Bosch Car Service en Profile Tyrecentre worden bediend door Heuts, en dat al voor heel wat jaren. Wat dat betreft liggen de roots bij business-to-business. Met de website heeft het bedrijf nu een grote slag geslagen om de consumentenmarkt ook te veroveren. Het bedrijf staat bekend om haar goede service, uitgebreide assortiment en scherpe prijzen. Uiteindelijk geeft de rijke historie de klant het vertrouwen om met Heuts in zee te gaan.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: klantenservice@heuts.nl