0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Decathlon Netherlands BV

Arena Blvd 101
Amsterdam, 1101 DM
Nederland

Klantenservice: 088 33 22 888 (Maandag t/m vrijdag / 9:00 - 22:00)

E-Mail: affiliateprogramma@decathlon.com

Phone: 31-20-565-91-20
Fax: 31-20-565-91-21

Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: UPS

Informatie over decathlon.nl

Decathlon.nl is een welbekend concern uit Frankrijk beter bekend van de megastores in binnen- en buitenland. ‘Ouderwetse’ winkellocaties waar je de producten kan kan voelen, ervaren en passen. Naast enkele honderden winkels in Frankrijk heeft Decathlon inmiddels 12 vestigingen in de Nederlandse winkelstraten. Zoals zo veel traditionele retailers heeft Decathlon ook de transitie naar web gemaakt.

Niet alleen maar in de winkelstraat

In 2013 was het namelijk zo ver en opende het concern een Nederlandse e-commerce site, onderdeel van een internationaal expansieplan. Decathlon hanteert de slogan ‘sport voor iedereen’ wat meteen aangeeft dat het bedrijf tracht om een zo breed mogelijke assortiment aan te bieden. Toch ligt de focus vooral op de fietssport met een diep assortiment aan fietsen, fietsonderdelen, kleding en onderdelen. Saillant detail is dat het concern een eigen fietsmerk heeft, B’Twin. Bij de aankoop van een B’Twin fiets krijgt de consument een levenslange garantie op het product. Het geeft het vertrouwen aan in het eigen product.

Aanbiedingen en kortingen bij Decathlon.nl

Op de website staan de decathlon.nl aanbiedingen meestal op de hoofdpagina aangegeven. Er wordt regelmatig gestunt met de prijzen, die toch al laag liggen. Soms zijn er ‘laatste kans’ artikelen. Op het moment van schrijven had Decathlon maar liefst 500 van dergelijke artikelen. Dit zijn goede deals met soms maar liefst 80% korting.

Decathlons prijzen zijn over het algemeen scherp te noemen waarbij moet worden aangemerkt dat er soms kortingscodes voor Decathlon.nl online te vinden zijn waarmee verdere kortingen kunnen worden genoten. Deze kortingscode vind je het beste met Google. Type als zoekterm ‘kortingcode decathlon’ of ‘kortingsbon decathlon.nl’ in en je vindt al snel wat acties die dan te verzilveren zijn op de Decathlon webshop.

Snel en makkelijk contact

Wil je met Decathlon in contact te komen dan zijn er meerdere opties beschikbaar. De Decathlon helpdesk is goed toegerust en wordt bemand door deskundig personeel. Zo kan je decathlon met de telefoon bereiken middels nummer 088 3322888. Ook social media is een optie via de Decathlon Twitter account en Facebook pagina. Ouderwets emailen kan natuurlijk ook.

Schaalvoordeel zorgt voor lage prijzen

Omdat Decathlon ook winkels heeft verspreid over Nederland is het ophalen van je bestelling ook mogelijk. Dit is altijd gratis en vormt een prima alternatief voor verzending. Wil je toch dat decathlon gaat verzenden dan komen daar minimale kosten bij kijken. Bestel je voor meer dan 70 euro dan wordt je bestelling gratis verzonden. Heb je een kleinere order dan kost het over het algemeen 3,95 euro. Omvangrijke producten worden middels Dynalogic bij je thuisgebracht. Denk dan aan fietsen, fitnessapparaten en grote tenten. Meestal zijn zulke producten boven de 70 euro dus dan is het mooi om te weten dat Decathlon de gratis verzending honoreert. Een prima service!

Uiteindelijk profiteer je bij Decathlon van de grote schaal van dit Franse megabedrijf. Een dergelijk concern kan groot inkopen en heeft een sterke onderhandelingspositie bij het sourcen van artikelen. Hoe dan ook, de prijzen bij Decathlon zijn bijzonder scherp.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: affiliateprogramma@decathlon.com