0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Bol.com

Papendorpseweg 96

3528 BJ Utrecht

Nederland

E-Mail: klantenservice@bol.com
Tel: 030 3104999
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over bol.com

Ooit een van de eerste en nu de grootste

www.bol.com is vér voor de glorietijden van online retailing opgericht, namelijk in 1999. Op dat moment keek de gemiddelde Nederlandse consument nog met argusogen naar webshops. Het was iets nieuws en men was niet per direct overtuigd. Niet alleen werd online shoppen nog niet vertrouwd, het feit dat potentiele klanten zelden over een creditcard beschikten bleek ook een remmende factor.

Ondanks de bezwaren noteerde bol.com in 1999 toch een omzet van 10 miljoen euro. Er werd wel verlies gedraaid. Toch heeft de vroege start Bol.com geen windeieren gelegd want tegenwoordig is het concern winstgevend bij een omzet van meer dan 1 miljard euro. De wet van de remmende voorsprong heeft geen grip gehad op Bol.com en het Duits-Nederlands-Belgische concern is nu een toonaangevende speler in e-commerce.

Een geweldige ‘user experience’

De bol.com website blinkt uit in gebruikersgemak, je merkt een volledige focus op de klant. De kleurstelling van de site is prettig en geeft vertrouwen. Alles zit op de goede plek en de artikelen worden netjes gepresenteerd met goede fotografie, duidelijke omschrijvingen en accurate recensies.

Verscheidene kortingen en acties voor extra voordeel

De website beschikt over een speciale pagina met kortingscodes voor bol artikelen. Een prima startpunt voor een koopjesjager, zeker samen met de bol.com aanbiedingen die prominent worden aangegeven op de hoofdpagina. Met deze kortingcodes worden bol.com artikelen ineens een stuk goedkoper en het voordeel loopt soms flink op! Als bol.com korting levert op bepaalde artikelen wordt dat doorgaans ook gemeld in de email nieuwsbrief. Het loont om je te abonneren op deze nieuwsbrief want zo wordt je ook op de hoogte gehouden van potentiele korting bij bol.com. Overigens worden er geen actiecodes voor bol.com verspreid via Internet. Daar zijn ze heel duidelijk in.

De bol cadeaukaart is een leuke geste voor iemand die alles al heeft. Voor sommige mensen is het lastig cadeaus kopen dus is het makkelijk als ze deze zelf uitzoeken. De cadeaukaart van bol.com heb je al voor 5 euro, maar er zijn ook kaarten van 100 euro. Je kan er natuurlijk ook meerdere kopen dus je kan het zo gek maken als je zelf wil.

Simpel en soepel je spullen in huis

Het verzenden van je gekochte producten loopt erg soepel bij bol.com. Zo’n enorme online retailer beschikt natuurlijk over zeer geavanceerde logistieke systemen en ze weten precies welke producten ze in huis hebben en welke besteld dienen te worden. Zo weet je precies hoe lang het gaat duren.

Doordat het gehele proces volledig geautomatiseerd is gaat het zelden mis bij bol.com en mocht er onverhoopt iets fout gaan dan zorgt de zeer goed getrainde klantenservice goed voor je. Meestal worden foutjes snel gerepareerd. Er zijn vele manieren om in contact te komen met bol.com. Natuurlijk kan je bellen en e-mailen maar sinds kort is er ook de mogelijkheid om middels een Live Chat je vragen beantwoord te krijgen. Ideaal voor mensen die liever niet per telefoon in discussie gaan.

Gratis verzending is bij bol.com aan de orde van de dag. Spendeer je meer dan 20 euro dan betaalt bol.com de verzendkosten. Koop je voor minder dan 20 euro aan spullen dan blijven de verzendkosten alleszins binnen de perken. Voor slechts 2,49 euro krijg je je spullen aangeboden aan de deur, meestal de volgende dag.

Bol Select - ideaal voor vaste klanten

Ook kan je lid worden van ‘Select’ want dan betaal je voor een heel jaar geen verzendkosten op zo’n 300.000 artikelen. Bol zal je artikelen gratis verzenden, ook al spendeer je minder dan 20 euro. Voor mensen die frequente aankopen doen kan dit een uitkomst zijn want het kost slechts 9,99 euro.

Bol.com is ver gekomen sinds de begindagen in 1999. Tegenwoordig shoppen de meeste Nederlanders wel eens online en bol.com is mede daarom uitgegroeid tot een online retailer van formaat met een assortiment waar je u tegen zegt. Het succes van bol.com uit zich ook in de vele prijzen die het concern heeft mogen ontvangen. Daar zitten hele prestigieuze prijzen tussen zoals de “Beste webwinkel van Europa” in 2014.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: klantenservice@bol.com