0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

Delticom AG
Brühlstr. 11
3169 Hannover
Duitsland

bandenprijzen24.nl is een site van Delticom AG
Ingeschreven in het handelsregister AG Hannover HRB 580260
BTW-nummer NL 8123 32246 B01

Ons bedrijf is gevestigd in Hannover,
Voorzitter van de Raad van Commissarissen: Alexander Gebler
Duitsland.bandenprijzen24.nl
Raad van Bestuur: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer

E-mail: autobanden@delti.com

Telefoon: 0031 858887910 (maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 22:00)
Fax: 0049 - 89 20 80 80 816

Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: UPS

Informatie over bandenprijzen24.nl

Bandenprijzen24.nl is een online webshop waar de nadruk ligt op kwaliteit en klantenservice. Bij Bandenprijzen24 Nederland vindt u alles wat u nodig hebt voor een goede bandselectie te maken of gewoonweg banden aan te schaffen.

Dit oorspronkelijk Duitse bedrijf is momenteel actief in heel wat Europese landen (en de Verenigde Staten) en zorgt er ook voor dat alle banden die ze verkopen voldoen aan de ANWB tests. Een enorm voordeel aan deze webwinkel is ook dat ze trachten de klant zo goed mogelijk te informeren met duidelijke uitleg.

Bandenprijzen24.nl webshop

De Bandenprijzen24.nl webshop biedt niet alleen autobanden (denk aan zomerbanden, winterbanden, all-season banden, specifieke banden), maar ook motorbanden, specialiteitsbanden, vrachtwagenbanden en andere automaterialen zoals motorolie, remmen en sneeuwkettingen.

Of u nu op zoek bent naar complete wielen of velgen, bij de Bandenprijzen24.nl webshop vindt u alles wat u maar kan bedenken. Zoek op maat of simpelweg op automodel, voer de details van uw geprefereerde band in en u krijgt een duidelijk overzicht. Dankzij de ruime keuze aan banden en de overvloed aan informatie die www.bandenprijzen24.nl te bieden heeft, bent u er zeker van dat u de juiste band kunt vinden in een mum van tijd.

Bandenprijzen24 contacteren kan ook makkelijk via e-mail, telefoon of het contactformulier op hun website. Al deze informatie is bovenaan deze pagina terug te vinden of u bezoekt www.bandenprijzen24.nl.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-mail: autobanden@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven