Open filters

Bandenmaat

Index

EU Labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Merk

Toon alles

Extra opties

Constructie

Novex banden

Wat is voor de meeste mensen de belangrijkste factor? Is het kwaliteit? Is het prijs? Is het misschien het merk wat op de banden staat? Volgens de makers van Novex banden is het mogelijk om goede banden aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zonder dat het de kwaliteit van de banden aantast. Daarnaast heeft Novex ook nog eens een zéér uitgebreid assortiment waardoor elke chauffeur het juiste profiel past wat bij zijn of haar rijstijl past.

Vrij nieuw

Wanneer we andere banden bespreken hebben we het vaak over een geschiedenis van tientallen jaren – bij Novex banden is dat niet het geval. Als we het over de verkoop van voordelige autobanden hebben dan is Novex zeker een nieuwkomer. Echter, goedkoop betekent in dit geval geen duurkoop, want er zijn verschillende tests gedaan waardoor blijft dat Novex banden goed concurreren met de grotere merken.

Groot assortiment

Het mooie van Novex banden is dat er verschillende opties zijn, het hele jaar door. Er zijn all-season banden beschikbaar, maar ook de standaard zomerbanden en winterbanden. Het maakt niet uit of je een (ultra) high performance auto hebt, caravanbanden zoekt, bestelwagenbanden wilt, bij Novex banden is echt bijna alles mogelijk. Met een dermate breed assortiment is er altijd iets beschikbaar.

De verschillende opties

Zoals al eerder aangeven heb je met Novex banden een breed scala aan opties. Een paar van de meest bekende opties en de aanraders zijn:

 • Super Speed A2 – Deze band is geschikt voor personenwagens en beschikt over ultra high performance elementen. Deze zomerband heeft een vooruitstrevende rubbersamenstelling in combinatie met een uniek asymmetrisch profiel design.
 • Snow Speed – Deze band is geschikt voor personenwagens en fungeert het best als winterband. De profielopbouw en rubbersamenstelling zorgen voor een uitstekende grip op sneeuw en ijs.
 • All Season – Met deze optie van Novex banden kun je gedurende het hele jaar door rijden. Hij presteert zowel in de zomer en als de winter. Je hebt zo een optimale prestatie tijdens alle weercondities vanwege het profiel van de band.
Meer ...

Novex Banden vergelijken en kopen online

Meer ...
Geselecteerde filters:
 • fabrikant: Novex

Vergelijk tot 4 producten:

van 1
  • 215/55 R17 98V
  • Auto - Winterbanden

  Snelle link naar het aanbod:

  autobandencollectief 106,63
  winterbanden.nl 107,01
  velgen.eu 107,61
  • E
  • C
  • 70 dB

  Hoogste prijs: 109,56 

  van  106,63 

  Alle 6 Aanbiedingen
van 1
Ist eine bezahlte Anzeige

Bekijk Desktop website