0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden Velgen
Adres van de handelaren:

Velgenshop.nl

Simon Stevinstraat 1
3291CA Strijen

E-Mail: info@velgenshop.nl
Tel: 0900-222 1 222
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over velgenshop.nl

Het siert www.velgenshop.nl dat ze zich niet bedienen van valse bescheidenheid. Op hun eigen site geven ze hoog op over het feit dat ze grootste zijn, en eerlijk is eerlijk, velgenshop.nl is in ieder geval de grootste in Nederland. Het bedrijf bedient vooral de automobilist die de styling van hun auto serieus neemt. Iedereen weet dat een mooie velg een auto pas écht afmaakt en een enthousiasteling spendeert graag zijn of haar zuurverdiende geld aan een mooi setje lichtmetaal.

Ook voor de veiligheidsfreaks

Een andere doelgroep is de automobilist die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en graag de winterbanden een eigen setje velgen gunt. Voor beide klantengroepen heeft het bedrijf online in ieder geval een zeer uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Praktisch elk merk en model is aanwezig. De velgenshop webshop heeft trouwens ook allerlei radiaalbanden op voorraad, het gaat dus niet alleen maar om velgen.

Nieuwste van het nieuwste…

Omdat de markt voor velgen en banden constant in beweging is, is het belangrijk dat een velgenhandel bovenop de ontwikkelingen zit. Omdat het een grote speler is en de onderhandelingspositie naar de producten sterk is, heeft het bedrijf vaak als eerste nieuwe merken en modellen in het assortiment. Een automobilist die graag met het nieuwste van het nieuwste rondrijdt heeft hier profijt van.

Ook offline locaties

Een autovelg is typisch een product die je het liefste in het echt wil zien. Dan pas ervaar je het vakmanschap en de afwerking. Bij velgenshop.nl kan dat, want het bedrijf gaat mee in de e-commerce trend waarbij er ook een paar offline winkels worden geopend. Strategisch verdeeld over Nederland vind je een aantal showrooms waar je de velgen even goed onder de loep kan nemen. Je kan dan meteen profiteren van advies op maat want het personeel op deze locaties is goed opgeleid en heeft verstand van zaken.

Transparante en vooral scherpe prijzen

De prijzen bij velgenshop.nl zijn scherp en het bedrijf is transparant met de prijsopgaaf. De BTW zit al bij de prijs inbegrepen en verzendkosten worden niet berekend. Geen nare verrassingen achteraf dus en je weet precies wat je kwijt bent. Betalen is ook geen probleem, wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan.

De klantenservice staat tot je beschikking

Wil je met velgenshop.nl in contact treden dan staan alle moderne communicatiemiddelen tot je beschikking. Je kan bellen, mailen of via Facebook je vraag stellen. Het velgenshop telefoonnummer is trouwens 0900-222 1 222. Het tarief voor dit nummer is 30 eurocent per minuut met een starttarief van 4.5 eurocent.

Montage en installatie

Het is ook goed te weten dat elke velgenshop winkel over een montageafdeling beschikt. Installatie kan dus ook geregeld worden. Al met al is velgenshop.nl een toonaangevende e-retailer. Ze hebben hun sporen online absoluut verdiend door goede producten te leveren gekoppeld aan goede service en scherpe prijzen.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-Mail: info@velgenshop.nl

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven