Geselecteerde filters

R18 Velgen

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Velgmaat

Velgen index

Verkoper


Toon alles

Merk


Toon alles

18 inch velgen

Velgen komen in heel veel maten. De 18 inch velgen zijn velgen die tussen de 17 inch en 19 inch velgen zitten. De 17 inch velgen zijn iets kleiner dan de 18 inch velgen en rijden iets comfortabeler dan de 18 inch velgen. De 18 inch velgen zijn echter stabieler en de bochten die gemaakt worden met de 18 inch zijn scherper. Verder zijn de 19 inch velgen nog een stapje verder. De 18 inch is een goede balans tussen comfort en stabiliteit in mijn ogen. Iedereen heeft echter een andere maat velg nodig, dus er is geen ‘perfecte’ velg voor iedereen. De omstandigheden en de afstand die een auto moet weerstaan of reizen bepaalt welke maat velg er nodig is voor de auto of wagen.

Velgen 18 inch

De 18 inch velgen zijn goed voor mensen die langere afstanden willen of moeten rijden. Het is een betere optie dan de kleinere maten, maar heeft toch nog iets meer comfort dan de 19 inch en de 20 inch velgen. Deze velgen zijn dus geschikt voor mensen die geen korte afstanden rijden. Er zijn twee soorten materialen waar de meeste velgen van gemaakt zijn. De stalen velgen en de lichtmetalen velgen. De stalen velgen zijn goed voor de winter en ze zijn stevig. De velgen zijn echter zwaar en zien er niet goed uit. De lichtmetalen velgen zijn (meestal) gemaakt van een aluminium staallegering. Door dit is er minder metaal nodig voor een even sterke velg en is het lichter. De auto rijdt hierdoor sneller en het brandstof gebruik wordt efficiënter.

Eigen mening

Ik heb de velgen al een paar jaar en ik ben er heel blij mee. Ik ben een persoon die veel rijst, dus deze velgen zijn heel fijn. Ik vind ze ietsjes fijner dan de 19 en 20 inch velgen, want deze rijden iets comfortabeler. Verder gebruik ik ze in de winter ook, want ze zijn zeer stevig en werken goed op minder optimale wegomstandigheden. Ik ga deze velgen nog zeker een hele lange tijd gebruiken en ik raad ze aan iedereen aan die ook graag rijdt.

Vergelijk tot 4 producten:

van 1771
meer bekijken 20
van 1771
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven