Geselecteerde filters

Oxxo Velgen

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Velgmaat

Velgen index

Merk


Toon alles

Oxxo, de perfecte combinatie tussen techniek en styling

Maar liefst 4 jaar garantie krijg je bij Oxxo, als je een setje velgen koopt. Het is indicatief voor het vertrouwen dat deze Duitse fabrikant heeft in haar eigen producten. Tel daarbij op dat Oxxo velgen ‘plug & play’ zijn en zonder moeite gemonteerd kan worden en je hebt een uitstekend alternatief te pakken voor de wat meer gangbare merken.

Plug & play

Zelf hanteert het merk het motto “because it just fits”. Oxxo moet hebben gedacht dat velgen monteren te veel gedoe is en kwam daarom met simpelere manier van doen. Het is bij Oxxo slechts een kwestie van kopen, monteren en wegrijden. De wielen zijn vanzelfsprekend ook TPMS-ready, dus ook daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Styling

Oxxo volgen zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook nog eens goed uit. Qua esthetiek hanteert het bedrijf de gedachte dat eenvoud vaak het mooist is. Bij velgen is er altijd sprake van een wisselwerking tussen techniek en looks. Het is niet makkelijk om een puik presterende velg te produceren die er ook geweldig uitziet. Toch benadert Oxxo perfecte synergie met een reeks velgen met een prachtige uitstraling, die bovendien qua prestaties ook niet teleurstellen. Het zorgt er voor dat Oxxo een prima keuze is voor consumenten die de uitstraling van hun auto naar een hoger plan willen tillen, zonder in te boeten op rijdgedrag en/of rijveiligheid.

De Oxxo velgen configurator

Ook Oxxo beschikt over een velgen configurator. Deze is te benaderen via de website en geeft je een prima beeld van de verschillende opties in het assortiment. Selecteer je auto en daarna je velg en bekijk het resultaat.

Het assortiment Oxxo velgen

De Oxxo Decimus Black is een prachtige velg met 5 dubbele spaken en gedistingeerde kleurstelling. Verkrijgbaar in 16, 17 en 18 inch. De Oxxo Kallisto is een wat ‘vollere’ velg met 5 dikke spaken en een zwartgepolijste kleurstelling. De Oxxo Vapor is een zeer sportieve velg die niet zal misstaan onder een sportwagen. Deze velg is trouwens ook verkrijgbaar in 20 inch. De Oxxo Narvi volgt de stijl van de Kallisto en heeft 5 robuuste spaken. Dit is een zeer stabiele velg die er bovendien erg goed uitziet. De Oxxo Oberon 4 is een hele speciale velg, waarbij de spaken iets gebogen zijn. Het heeft het meeste weg van een turbine en dit zorgt voor een hele dynamische look, ook als het voertuig waaronder ze gemonteerd zijn stilstaat. Verkrijgbaar in zwart en zilver, de Oxxo Charon is een evenwichtige velg die ook in winter probleemloos blijft presteren.

Vanzelfsprekend zijn dit slechts een aantal velgtypes in het assortiment van Oxxo. Voor het volledige assortiment is het handig om de Oxxo website te raadplegen.

Vergelijk tot 4 producten:

van 447
meer bekijken 20
van 447
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven