Geselecteerde filters

R15 Velgen

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Velgmaat

Velgen index

Verkoper


Toon alles

Merk


Toon alles

15 inch velgen

Weet u niet welke velgen u nodig heeft? Dan zijn de 15 inch velgen misschien wat voor u. De grote van een velg wordt uitgedrukt in inches. Één inch is ongeveer 2,54 cm. Dus de 15 inch velgen zijn ongeveer 38,1 cm. De 15 inch velgen zijn optimaal voor langere afstanden, omdat je door deze velgen comfortabeler rijdt dan met een grotere velg. Deze velgen zijn iets minder comfortabel dan de 14 inch velgen, maar ze zijn comfortabeler dan de 16 inch velgen. De 15 inch velgen zijn dus een combinatie van de 14 inch velgen en de 16 inch velgen. De reden om deze velgen te kiezen is omdat hij een goede balans heeft van comfort en stabiliteit.

Velgen 15 inch materiaal

De 15 inch velgen kunnen verdeeld worden tussen twee materialen. De stalen velgen en de lichtmetalen velgen. Het verschil tussen deze twee velgen is wel zeker duidelijk. Het kopen van de stalen velgen is goedkoper dan de lichtmetalen velgen. De stalen velgen zijn ook zwaarder en zien er minder mooi uit. De lichtmetalen velgen worden meestal aangeschaft omdat ze er beter uitzien. De lichtmetalen velgen zijn lichter, waardoor de auto sneller gaat rijden en de brandstof economie verbeterd wordt. De lichtmetalen velgen zijn gemaakt van een staallegering van aluminium. De stalen velgen zijn wel beter in de winter dan de lichtmetalen velgen.

Eigen ervaring

Ik heb de stalen en lichtmetalen 15 inch velgen geprobeerd voor een heel jaar. De stalen velgen zagen er wat minder mooi uit bij mijn auto, maar in de winter was hij wel zeer goed. De lichtmetalen velg is wat ik prefereer, want het ziet er beter uit en het rijdt comfortabeler. Verder heb ik ook de 14 inch en de 16 inch velgen geprobeerd, maar de 15 inch velgen waren toch het meest comfortabel. Dus voor een goedkopere velg en een velg die beter werkt in de winter gaat u voor de stalen velg. Voor een mooiere velg die lichter is en de auto sneller laat gaan, gaat u voor de lichtmetalen velg.

Vergelijk tot 4 producten:

van 911
meer bekijken 20
van 911
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven