Geselecteerde filters

R17 Velgen

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Velgmaat

Velgen index

Verkoper


Toon alles

Merk


Toon alles

17 inch velgen

Zoals de naam al suggereert, zijn de velgen 17 inch breed. De velgen worden meestal gebruikt naast de 16 inch en de 18 inch velgen. De 16 inch velgen rijden een stuk comfortabeler en de 18 inch velgen rijden een minder comfortabel, maar de bochten worden strakker, wat fijn is. De 17 inch velgen zijn een combinatie van beiden met comfort en strakke bochten. De 17 inch velgen zijn beter bij kortere afstanden dan de 16 inch velgen, maar beter in lange afstanden dan de 18 inch velgen. De 18 inch velgen rijden namenlijk minder comfortabel dan de 17 inch en de 16 inch velgen.

Velgen 17 inch en materiaal

De generale consensus is dus dat een kleinere velg comfortabeler rijdt en een grotere velg steviger is en betere bochten maakt. Waarom dan precies de 17 inch velg? De 17 inch velgen zijn een perfecte combinatie als u korte en lange ritten maakt. De 17 inch velgen worden meestal gehaald als een niet te grote en niet te kleine velg gewild is. De 17 inch velgen zijn niet moeilijk te monteren en zal weinig moeite kosten. Het is een hele goede alternatief voor de 16 en 18 inch velgen. Er zijn twee hoofd soorten materialen die worden gebruikt om velgen te maken. Een velg gemaakt met lichtmetalen en de andere soort is een velg gemaakt van staal. De lichtmetalen velgen worden gemaakt van een staallegering die zeer licht zijn. Het meest gebruikte lichtmetaal is aluminium en ze zijn mooier dan stalen velgen. Ze zijn licht van gewicht en daardoor kan de auto sneller en comfortabeler rijden. Deze banden zijn optimaal voor in de zomer. De stalen velgen zijn zwaar en niet zo mooi. Het grootste voordeel van deze banden merk je pas in de winter wanneer de wegomstandigheden wat minder gunstig worden.

Bestellen

Het verkrijgen van de 17 inch velgen is zeer simpel en gaat heel snel. De velgen zijn in bijna elke winkel verkrijgbaar, maar ze zijn ook online te bestellen. Online bestellen bespaart de moeite om te reizen en daar te staan en naar dingen te vragen. U kunt online alle informatie vinden over alle velgen die u ziet en kunt ook gelijk vergelijken tussen de verschillende maten. Met een paar simpele klikken kunt u zo uw velgen aanschaffen en zelf ophalen of laten bezorgen!

Persoonlijke ervaring

De 17 inch velgen zijn fijn om mee te rijden en werken heel goed voor mij. De velgen zien er goed uit en na het een poos gebruikt te hebben werken ze nog steeds zoals het hoort. De velgen rijden soepel en ik voel zeker een verschil. Ik rijd alleen redelijk korte afstanden, dus deze velgen zijn wel optimaal. Ik raad ze aan iedereen aan die nieuwe velgen nodig heeft voor redelijk korte afstanden

Vergelijk tot 4 producten:

van 3520
meer bekijken 20
van 3520
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven