Geselecteerde filters

Rial Velgen

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Velgmaat

Velgen index

Verkoper


Toon alles

Merk


Toon alles

Rial velgen, een merk met ervaring in Formule 1

Sinds de oprichting meer dan 30 jaar geleden heeft Rial zich ontpopt als een leider in de fabricage van kwalitatief hoogstaande lichtmetalen velgen. Deze ontwikkeling en groei is gestoeld op het hanteren van de hoogste maatstaven op het gebied van design en ontwikkeling. Ook op internationaal vlak heeft het Duitse concern zich geprofileerd, iets wat z’n oorsprong vond in de jaren 80 toen het bedrijf gedurende twee jaar een eigen Formule 1 team had.

Rial is altijd al een trendsetter gebleken en speelt ook in het streven naar duurzaamheid een leidende rol; een velg moet lang meegaan volgens Rial. Stringente FEM tests dragen daar hun steentje aan bij. Efficiëntie is een andere pijler van Rial en het bedrijf stelt zich als doel om velgen te produceren die lichtgewicht zijn. Elke gram onnodig gewicht wordt idealiter van de velg afgeschaafd. Productieprocessen zijn ver ontwikkeld, alle velgen worden gefabriceerd volgens de meest stringente normen en in overeenstemming met ISO TS 16949: 2002 en DIN EN ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsystemen.

Synergie tussen esthetiek en prestaties kenmerken Rial velgen

Rial velgen vallen op door de bijkans perfecte balans tussen prestaties en looks, twee cruciale aspecten voor elke autovelg die bovendien moeilijk te verenigen zijn. Rial velgen presteren bovenmaats maar zijn ook qua esthetiek vooruitstrevend. Ze zijn niet de goedkoopste velgen op de markt maar gaan over het algemeen langer mee dan de concurrentie. Ze weerstaan met gemak de meest extreme weg- en weersomstandigheden, mede door de dubbele poedercoating die wordt aangebracht.

Het bedrijf investeert stevig in hoogwaardige materialen en ISO-gecertificeerde productiefaciliteiten om haar productietechnieken te complementeren. Kwaliteitscontroles zijn ook in orde want elke velg wordt onderworpen aan uitgebreide röntgen tests voordat het de fabriek verlaat.

Ook biedt het concern een Rial velgen configurator aan op haar website. Dit is een ideale optie voor de consument die niet voor verrassingen wil komen te staan en graag wil zien hoe een en ander er uitziet onder de eigen bolide.

Rial velgnamen refereren vaak naar plaatsnamen, zo is er de Rial Milano, de Rial Lugano en de Rial Bavaro. De meeste voorkomende Rial velgen zijn 16 inch of nog een maatje kleiner, 15 inch. Gelukkig zijn er ook grotere maten, bijvoorbeeld de Rial velgen van 17 inch, bijvoorbeeld in de M10 uitvoering. Deze hebben een zeer agressieve styling met 5 dubbele spaken en zijn verkrijgbaar in zwart, zilver en grijs.

Kortom, Rial is een topmerk voor de echte purist. Zie je de naam Rial op de naafdoppen van de auto naast je, dan weet je dat je te maken hebt met een echte kenner. Rial velgen zijn kwaliteit, zo simpel is het.

Vergelijk tot 4 producten:

van 506
meer bekijken 20
van 506
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven